Apadrina un calidoscopi, nou programa de captació de fons de la Fundació CIPO

Apadrina un calidoscopi, nou programa de captació de fons de la Fundació CIPO

  • Ja està en marxa el nou programa de captació de fons de la Fundació CIPO Apadrina un calidoscopi, l’objectiu del qual és donar suport a persones usuàries de l’entitat que es troben en situació de vulnerabilitat
  • Al Mercat Municipal de Castellar del Vallès es pot veure una selecció de calidoscopis fins al 28 de maig

Coincidint amb la inauguració de l’exposició Calidoscopi al Mercat Municipal de Castellar del Vallès, la Fundació CIPO posa en marxa un nou programa de captació de fons. A través del web cipo.cat/calidoscopi, els vint-i-quatre mobles que conformen l’exposició poden ser apadrinats. Tothom qui ho vulgui, pot fer una donació pel valor simbòlic complet o parcial del moble i convertir-se en el seu padrí o padrina. Posteriorment, els calidoscopis apadrinats podran donar-se a altres entitats interessades a exposar-lo a les seves instal·lacions.

 

 

 

 

 

 

 

 

Els diners recaptats amb aquest programa d’apadrinament es destinaran a sufragar els costos d’aparells ortopèdia, ortodòncia, audiòfons o ulleres que puguin necessitar persones usuàries del Centre Ocupacional o treballadores amb diversitat funcional de CIPO que es trobin en situació de vulnerabilitat. A més, la Fundació donarà un percentatge de la recaptació a l’Associació Ningú Sense Sostre, la qual atén persones sense llar a Sabadell.

L’exposició d’una selecció de calidoscopis a Castellar del Vallès és la primera mostra que organitza la Fundació CIPO amb els aparells, després de rebre’ls com a donació de l’Associació Ningú Sense Sostre. Es presenten un total de quinze mobles, amb els quals la ciutadania pot interactuar, manipulant els tubs i creant imatges sorprenents.

En l’acte d’inauguració, el qual va comptar amb la presència d’Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès, va participar la regidora de Diversitat Funcional, Anna Margalef, qui va mostrar-se entusiasmada per l’aterratge de CIPO. També ho va fer Xavier Martínez, director de CIPO, el qual va destacar el nou camí que comença l’entitat al municipi, no només amb l’exposició Calidoscopi, sinó amb l’obertura del Servei de Gestió de Residus al polígon industrial del Pla de la Bruguera. A la inauguració, també va ser present Joan Serra, un dels creadors originaris de la mostra, de l’Art del Vitrall, que es va encarregar d’explicar la història de l’exposició, creada el 1991 per a una Festa Major de la Creu Alta, i algunes particularitats dels calidoscopis.

Calidoscopi es podrà visitar fins al 28 de maig, al Mercat de Castellar, de dilluns a dissabte, de 9 h a 21 h.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *