Els calidoscopis de CIPO comencen a arribar als seus destins

Els calidoscopis de CIPO comencen a arribar als seus destins

• La Fundació Privada Atendis és l’entitat receptora del calidoscopi que es va destinar a microapadrinaments durant la mostra a l’Espai Cultura, de l’1 de setembre al 23 d’octubre

• Aquesta setmana s’ha posat en marxa la nova campanya Regala un calidoscopi per Nadal a l’Arteneu, que pretén donar un moble a aquest espai d’art per a infants amb necessitats educatives especials

La Fundació CIPO ha fet entrega d’un dels calidoscopis de la mostra Calidosopi a la Fundació Privada Atendis, que desenvolupa la seva acció al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies. El moble s’ha ubicat a les instal·lacions que l’entitat té a Can Roqueta, en una sala ubicada entre el Centre Bauma, el centre residencial per a persones adultes amb un alt grau de discapacitat intel·lectual, i el Centre d’atenció diürna L’Aplec, amb l’objectiu que tots dos serveis puguin gaudir-lo.

Aquest dilluns, 28 de novembre, Joan Madaula, president de la Fundació CIPO, s’ha apropat al centre per conèixer de primera mà l’ús que l’entitat donarà al calidoscopi i s’ha mostrat molt satisfet de la nova ubicació del moble: “Amb la campanya d’apadrinament de calidoscopis, tots hi guanyem: d’una banda, ens permet recaptar fons per a CIPO i Ningú sense sostre i, de l’altra, les entitats receptores de calidoscopis, com en aquest cas Atendis, poden sumar un nou element a les seves instal·lacions i incorporar-lo en tallers d’estimulació sensorial i cognitiva”, explica Madaula.

L’apadrinament d’aquest calidoscopi ha estat possible gràcies a les aportacions realitzades al Sopar d’empreses organitzat per CIPO el setembre i les donacions particulars rebudes durant la mostra organitzada a l’Espai Cultura de l’1 de setembre al 23 d’octubre. Segons dades facilitades per la Fundació 1859 Caixa Sabadell, l’exposició va rebre més de 1.200 visites, majoritàriament de públic familiar.

Aquest és el segon moble apadrinat, després de l’exemplar que l’empresa Afirma Gestión va donar a l’Escola d’Educació Especial Xaloc.

 

Regala un calidoscopi per Nadal a l’Arteneu
L’Arteneu, l’espai d’art per a joves amb necessitats educatives especials ubicat a la Casa Taulé (carrer Sant Joan, 35), ha volgut adherir-se a la campanya Regala un calidoscopi per Nadal i, des d’aquesta setmana, ja exposa el calidoscopi Ot el bruixot a les seves instal·lacions. Usuaris i usuàries del centre, clientela de la cafeteria i tothom qui vulgui col·laborar pot fer les seves aportacions a través de Bizum (05928), amb el concepte Arteneu, i convertir-se en padrí o padrina d’aquest moble.

Un cop s’assoleixi el valor total del calidoscopi (1.045 €), l’Arteneu es convertirà en entitat receptora i nova propietària del moble, el qual s’ubicarà en una de les seves sales, perquè els infants puguin gaudir-lo.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *