La Cap d’Any Race recapta 3.475 € en benefici de CIPO

La Cap d’Any Race recapta 3.475 € en benefici de CIPO

  • La donació de We Run s’invertirà en diferents projectes esportius que té en marxa l’entitat
  • El caràcter solidari de la Cap d’Any Race es formalitza amb un conveni de col·laboració amb la Plataforma Vàlua

Per primer any, CIPO ha estat l’entitat beneficiària de la, la cursa que organitza We Run el 31 de desembre a Sabadell. Divendres, 26 de gener, Aleix Ribell, president de l’associació esportiva, va fer entrega del donatiu de 3.475 €, l’import més elevat assolit fins ara, a Joan Madaula, president de CIPO, i Jordi Garcia, gerent, en un acte celebrat a l’Escola Superior de Disseny (ESDi) i que posava punt final a l’edició del 2023.

Jordi Garcia, Aleix Ribell i Joan Madaula amb el xec de 3.475 €

Any rere any, l’organització ha mantingut el seu compromís amb el tercer sector de Sabadell, el qual va motivar, el 2023, a la signatura d’un acord de col·laboració amb la Plataforma Vàlua, gràcies al qual We Run es compromet a donar un percentatge cada inscripció i les aportacions realitzades en concepte de Fila 0 a una de les entitats que conformen la Plataforma. Enguany, l’entitat triada va ser CIPO, que invertirà els diners en els diferents projectes esportius que duu a terme al Centre Ocupacional per continuar promovent l’activitat física i una vida activa entre les persones que hi atén.

La col·laboració entre We Run i CIPO, però, va anar més enllà, ja que durant la preparació de la cursa, personal i residents de les llars residència van fer de voluntaris i voluntàries atenent la parada de venda de productes d’artesania de CIPO, muntant i entregant bosses als corredors/es i duent a terme altres tasques d’atenció al públic. A més, la cooperativa va cedir alguns dels seus vehicles per facilitar la logística de la cursa.

Personal de CIPO a la parada de venda de productes

L’edició del 2023 de la Cap d’Any Race va aconseguir un nou rècord de participants, aplegant-ne gairebé 3.400, convertint-se en la tercera cursa més multitudinària de tot l’Estat. A més, també va incrementar el nombre de corredors/es de fora de Sabadell, un 39% del total, confirmant la seva consolidació com un esdeveniment esportiu de referència a tota la comarca del Vallès Occidental.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *