CIPO estrena el butlletí informatiu “Tots som CIPO”

CIPO estrena el butlletí informatiu “Tots som CIPO”

CIPO ha posat en marxa el butlletí informatiu Tots som CIPO, una newsletter que recull l’actualitat de l’entitat i que s’envia mensualment, el penúltim dijous de cada mes, per correu electrònic a totes les persones subscrites.

Aquest butlletí es planteja com una eina imprescindible per reforçar la comunicació externa de l’entitat. “CIPO ha arribat a ser un referent a la ciutat i a la comarca, en gran part, gràcies al suport de famílies, socis i sòcies, voluntaris i voluntàries, administracions, empreses, entitats, ciutadania… Per això, consideràvem que era imprescindible que totes aquestes persones estiguessin informades de les activitats que duem a terme i de les notícies d’interès del sector”, comenta Joan Madaula, president de CIPO.

A més de les notícies destacades de l’entitat, CIPO recull les últimes aparicions de l’entitat als mitjans i altres notícies d’interès general relacionades amb el món de la discapacitat. Els diferents números del butlletí també estan disponibles per a la seva lectura a través de la pàgina web.

Per subscriure’t al butlletí, fes clic aquí.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *