CIPO, el nou fitxatge del Centre d’Esports Sabadell

CIPO, el nou fitxatge del Centre d’Esports Sabadell

CIPO i el Centre d’Esports Sabadell signen un nou acord: l’entitat s’encarregarà de la neteja de l’estadi durant aquesta temporada

El Centre d’Esports Sabadell torna a confiar en CIPO per a la neteja de l’estadi de la Nova Creu Alta per a la temporada 2021-2022. Un equip de quatre professionals del Servei de neteja del Centre Especial de Treball deSignatura col·laboració CE Sabadell i CIPO l’entitat (CET) s’encarregarà del manteniment de les graderies i dels accessos a les instal·lacions durant els dies següents als partits. “El Centre d’Esports Sabadell és un símbol de la ciutat i és un orgull poder formar part de nou del seu projecte”, explica Xavier Martínez, director de CIPO.

La primera col·laboració entre les dues entitats va sorgir fa més d’una dècada i s’ha mantingut, intermitentment, al llarg dels anys. Amb la reactivació d’enguany el club reitera el seu ferm compromís per la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. “Hi ha moltes empreses que podrien encarregar-se de la neteja de l’estadi, però confiar en un Centre Especial de Treball com el nostre deixa palesa l’aposta del Sabadell pel tercer sector, l’economia local i, sobretot, la millora de la qualitat de vida d’aquest col·lectiu, no només oferint oportunitats laborals sinó creant altres espais que potencien la seva integració social, com ara el CE Sabadell Inclusiu”, afegeix Martínez. De fet, diversos jugadors del CE Sabadell Inclusiu, la secció del club integrada per persones amb diversitat funcional, física o intel·lectual, són treballadors del CET i usuaris del Centre Ocupacional de CIPO.

Per la seva part, la vicepresidenta del CE Sabadell, Ana Navés, assegura que “estem molt orgullosos de continuar fent costat a una entitat com CIPO per tal de seguir avançant cap a una societat inclusiva, accessible i respectuosa amb la diversitat”.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *