CIPO col·labora amb el Fresc Festival

CIPO col·labora amb el Fresc Festival

El Fresc Festival, el festival d’estiu de referència a Sabadell i al Vallès Occidental, comptarà amb la col·laboració de CIPO. L’entitat s’encarregarà de crear un espai enjardinat amb cinc pyrus i dinou callistemons, el qual dividirà el Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell i l’Amfiteatre, on tindran lloc els espectacles. A més, aquesta composició actuarà com una barrera natural del so.

El Servei de Jardineria del Centre Especial de Treball de CIPO s’encarrega del manteniment d’Els jardinets de la Caixa, un espai emblemàtic del centre de la ciutat, des del 2007. “Fa molts anys que la Fundació aposta per la inclusió laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental i, aquest que és l’any de la retrobada, volem donar suport a aquesta iniciativa que reverteix tan positivament a la societat amenitzant les nostres nits d’estiu”, explica Joan Madaula, president de CIPO.

El Festival, impulsat per la Fundació 1859 Caixa Sabadell i Joventuts Musicals de Sabadell, ofereix una proposta estiuenca multidisciplinària, del 27 de juny al 17 de juliol. En aquesta quarta edició, es presenten divuit espectacles de música, teatre i paraula amb noms destacats com Alberto San Juan, Roger Mas, Beth, The Hanfris Quartet, Cris Juanico o el Peyu, que amb el seu espectacle El gallardo español inaugurarà el festival amb una funció especial per a personal essencial durant la pandèmia.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *