CIPO distribueix els comunicats i els cartells informatius de l’Ajuntament

CIPO distribueix els comunicats i els cartells informatius de l’Ajuntament

L’alcaldessa ha visitat l’entitat per conèixer de primera mà el funcionament d’aquest nou servei que CIPO presta a l’Ajuntament
Actualment, CIPO fa la distribució del material informatiu sobre la renovació de l’enllumenat públic a la ciutat

CIPO ha resultat l’empresa adjudicatària del contracte de distribució de comunicats i penjada de cartells de l’Ajuntament de Sabadell, l’objectiu del qual és repartir materials informatius i penjar cartells dins el terme municipal per cobrir les necessitats de comunicació del consistori. Entre les tasques a realitzar també hi ha la recollida dels materials, el retorn d’exemplars sobrants, el control de qualitat i l’esmena d’incidències. Aquesta matí, l’entitat ha rebut la visita de l’alcaldessa, Marta Farrés, per conèixer de primera mà l’organització d’aquest nou servei que CIPO presta a l’Ajuntament.

Les persones amb discapacitat intel·lectual, les quals es troben en exclusió social o en risc de caure-hi, necessiten una oportunitat per demostrar la seva vàlua. La seva discapacitat no els impedeix afrontar amb professionalitat els treballs que per als quals són contractats. Conscient d’aquesta realitat, l’Ajuntament va reservar aquest contracte a centres especials de treball d’iniciativa social que no només és una obligació legal, sinó que demostra un compromís amb la contractació socialment responsable.

Actualment, l’equip format per dues persones treballadores del Centre Especial de Treball distribueix els flyers i cartells informatius sobre la renovació de l’enllumenat públic a la ciutat. Durant els pròxims sis mesos, aquest equip penjarà cartells i repartirà el material a les bústies del veïnat afectat per les obres, les quals substituiran 17.502 punts de llum per lluminària LED de més de 720 carrers de tots els districtes.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *