Participem al segon plenari del Consell Consultiu de Gent Gran de Sabadell

Participem al segon plenari del Consell Consultiu de Gent Gran de Sabadell

El president de CIPO, Joan Madaula, en representació de l’entitat, va participar el passat dijous, 8 de juliol, en el segon plenari del Consell Consultiu de la Gent Gran de Sabadell. Presidida per l’alcaldessa, Marta Farrés, acompanyada de la regidora de Cicles de Vida i presidenta delegada, Sònia Sada, la trobada va reunir les entitats i associacions que en formen part al complex de Sant Oleguer. L’objectiu d’aquest Consell és fomentar l’envelliment actiu de les persones grans i optimitzar les seves condicions de vida.

El plenari, el primer que se celebrava de forma presencial, va servir per presentar les propostes de les diferents comissions de treball, les quals engloben les següents temàtiques: solitud no volguda i voluntariat; ciutat i comunicació; i participació i lleure de les persones grans. Totes les iniciatives presentades van quedar aprovades.

Voluntàries del taller de punt amb una de les seves alumnes

CIPO forma part de la Comissió dedicada a la solitud no volguda i el voluntariat. L’objectiu d’aquest grup és abordar la problemàtica de la solitud no desitjada i l’aïllament social de les persones grans de la ciutat, així com potenciar la xarxa de voluntariat. “La nostra entitat pot proporcionar un entorn perfecte per crear sinergies molt enriquidores per als dos col·lectius: les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns mentals i la gent gran. De fet, tenim experiències prèvies que ho demostren”, explica Madaula. Tot i que en aquests moments no s’està portant a terme a causa de la pandèmia, un grup de voluntàries del barri imparteix un taller de punt setmanal amb molt èxit entre les persones usuàries del Centre Ocupacional.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *