CIPO, present a Fira Nuvis Vallès 2021

CIPO, present a Fira Nuvis Vallès 2021

Aquest cap de setmana, 20 i 21 de novembre, CIPO ha estat present a Fira Nuvis Vallès, a Fira Sabadell. A l’estand de l’entitat, es van exposar els productes per a casaments que s’elaboren al Centre Ocupacional, fruit del projecte Artesania per la inclusió, que té l’objectiu de treballar l’autonomia de les persones usuàries a través dels tallers d’artesania. Al catàleg de productes hi ha sota gots, llibretes, sabons, espeFoto de l'estand de CIPO a Fira Nuvislmes, xapes, punts de llibre, imants, obreampolles, paperines i targetes de taula.

La presència de CIPO a Fira Nuvis sorgeix d’una col·laboració amb l’organització de l’esdeveniment des del 2010. El Centre Ocupacional s’encarrega de l’elaboració dels productes que Fira Nuvis entrega a les persones assistents com a regal. Enguany, s’han fet espelmes, clauers i xapes, uns dos-cents productes, tant per a l’edició barcelonina com sabadellenca.

La Fira és una oportunitat per donar a conèixer els productes que s’elaboren als tallers entre les parelles que preparen el seu casament, i aconseguir vendes, així com difondre la tasca de l’entitat. Es tracta de productes amb un valor social afegit i els diners recaptats de la seva venda es destinen a la continuïtat dels tallers d’artesania.