CIPO inicia la campanya de recollida d’aliments per al Rebost Solidari.

CIPO inicia la campanya de recollida d’aliments per al Rebost Solidari.

La crisi sanitària de la COVID-19 ha comportat una greu crisi econòmica i social.

Ara, set mesos després del primer confinament, hi ha milers de persones sense cap ingrés econòmic, fet que ha provocat un augment de la demanda en els bancs d’aliments per part de noves famílies que s’han quedat sense recursos. Actualment, els bancs d’aliments no donen a l’abast i comencen a faltar molts productes de primera necessitat.

És per això que enguany CIPO vol que la campanya de recollida d’aliments que porta a terme cada any amb el Rebost Solidari de Sabadell, sigui més solidària i especial, obrint un espai per a les famílies vinculades a l’entitat que es trobin en una situació de vulnerabilitat i que ho sol·licitin a l’equip de treball social.

La campanya s’inicia el 2 de novembre i fins el 14 de desembre. Es necessiten aliments de llarga durada com: farina, galetes, llegums secs, llet, pasta, sucre, tomàquet fregit i especialment oli de girasol o d’oliva. També és necessari gel de dutxa.

El punt de recollida és la recepció de CIPO.

NOTA IMPORTANT: Les famílies de CIPO que vulguin sol·licitar un lot d’aliments, hauran de dirigir-se a Trini González o Carles Saiz, trucant al  telèfon 93 723 35 99.

REBOST SOLIDARI

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: Mitjançant l'enviament d'aquest formulari declares haver llegit i acceptat l'Avís Legal.