CIPO continuarà fent la recollida de l’oli domèstic del Vallès Occidental

CIPO continuarà fent la recollida de l’oli domèstic del Vallès Occidental

CIPO continuarà prestant el Servei integral de recollida d’oli domèstic als municipis del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental durant dos anys més. L’entitat ha tornat a guanyar el concurs públic, reservat a Centres Especials de Treball, el qual pot ser prorrogat per anualitats durant dos anys més. El Servei inclou tant la recollida i el manteniment dels contenidors instal·lats a la via pública de diversos municipis, així com la modalitat de recollida porta a porta d’uns altres.

Diàriament, un equip format per dues persones s’encarrega de la logística. La recollida d’oli domèstic no només suposa un benefici mediambiental, sinó social, ja que permet a CIPO assegurar llocs de treball estables per a persones en risc d’exclusió laboral.

El 2020, es van recollir 142.000 kg d’oli domèstic al Vallès Occidental, una xifra que suposa un increment del 38% respecte de l’any anterior. Xavier Martínez, director de CIPO, s’ha mostrat molt satisfet amb el resultat d’aquesta licitació: “Vam iniciar aquest servei per al Consorci el 2009 i, el fet que renovem any rere any, demostra la bona gestió que fa el nostre Centre Especial de Treball”.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *