CIPO s’encarregarà de la neteja de l’Embassa’t

CIPO s’encarregarà de la neteja de l’Embassa’t

L’Embassa’t estrena ubicació i, també, servei de neteja. L’Associació Sabadell Sona, organitzadora del festival, ha confiat en CIPO per a la neteja del recinte on tindran llocs els concerts, a l’Amfiteatre del parc Catalunya. Un equip de professionals format per quatre persones (un monitor i tres treballadors/es) s’encarregaran de la recollida de brossa diària d’aquest l’espai.

CIPO celebra aquesta aposta per una contractació socialment responsable: “Tenint en compte que es tracta d’un festival de referència, aquesta col·laboració permetrà donar visibilitat als Centres Especials de Treball d’iniciativa social dins el sector cultural. Esperem que el compromís que ha mostrat l’Embassa’t amb la inserció de persones amb discapacitat intel·lectual serveixi com a exemple per a altres muntatges”, comenta Xavier Martínez, director de CIPO.

L’Embassa’t, que va haver de cancel·lar-se l’any passat a causa de la pandèmia, es transforma en un cicle de sis sessions, del 10 al 13 de juny, amb grups com Manel, Sidonie, Rigoberta Bandini, Pau Vallvé, Maria Arnal i Marcel Bagés o Lu Rois.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *