CIPO recull tres-cents quilos d’aliments per al Rebost Solidari

CIPO recull tres-cents quilos d’aliments per al Rebost Solidari

Treballador i usuari de CIPO fent entrega dels aliments al Rebost SolidariDel 19 de novembre al 16 de desembre, CIPO va organitzar una campanya de recollida d’aliments per al Rebost Solidari de Sabadell. Gràcies a aquesta iniciativa, que es repeteix des de fa anys durant les setmanes prèvies a Nadal, enguany, l’entitat ha aconseguit recollir 310 kg d’aliments, els quals es destinaran a cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació de les persones usuàries del Rebost.

Treballadors/es, famílies i persones usuàries hi van col·laborar aportant queviures de llarga durada, com ara farina, galetes, llet, llegums secs, oli, pasta, sucre o tomàquet fregit. La bona acollida de la campanya ha fet que, aquest any, s’aconseguís superar la xifra de l’any anterior, ja que s’han recollit trenta quilos més.

El Rebost Solidari de Sabadell està format per més d’una vintena d’entitats vinculades tradicionalment a l’obra social i amb la col·laboració de l’Ajuntament. El seu objectiu principal és cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació de persones i col·lectius en situació de pobresa o exclusió. L’associació, actualment, atén més de dues mil famílies de la ciutat, una xifra que s’ha incrementat després de la pandèmia.