Col·labora amb nosaltres

Ens dirigim a TU i a totes las persones que vulguin col·laborar en el nostre projecte Jo partiCIPO! realitzant tasques de col·laboració social, enteses com atenció i acompanyament a les persones amb discapacitat intel·lectual de la nostra entitat, amb la finalitat d’afavorir la seva integració i desenvolupament social.

Volem que puguis canalitzar el teu sentiment solidari i compromès amb els altres. Que el teu tarannà de persona activa, dinàmica, emprenedora, responsable i disposada a assumir compromisos tingui una repercussió directa sobre les persones del nostre col·lectiu i que cada acció i activitat que desenvolupis representi un avenç per a les persones i l’entitat. T’oferim la possibilitat de col·laborar en una entitat amb una llarga experiència en l’atenció al col·lectiu de persones amb discapacitat i amb les persones que la conformen, formant part activa del nostre projecte.

Participa amb nosaltres!

Els 4 programes que et  proposem són :

Programa SORTIM!

Comparteix amb els usuaris i monitors les sortides i activitats de caràcter esportives, lúdiques o culturals fora del centre. També pots sortir amb els nostres usuaris al gimnàs, al metge o alguna sortida personal. Pots col·laborar en activitats d’un dia, o de dilluns a divendres al Centre Ocupacional, o bé, els caps de setmana per a les nostres Llars Residències.

Programa ACOMPANYA'NS!

Cuidar una persona amb discapacitat intel·lectual comporta una sobrecàrrega important per als seus familiars o cuidadors. Compartir el teu temps amb els usuaris permets que els familiars tinguin un moment de respir per poder realitzar gestions, o simplement, perquè els cuidadors tinguin els seus moments d’oci. Pots participar en aquest programa en horaris o dies pactats prèviament.

Programa ENSENYA’NS!

Ets cuiner?  Fisioterapeuta?  Pintor?  Monitor d’esport? Psicòleg? Artesà?  Tens alguna habilitat o coneixement especialitzat i t’agradaria col·laborar amb nosaltres? Si creus que pots oferir un servei especialitzat, ja sigui un taller o una activitat puntual adreçada als usuaris i/ o els monitors, en aquest programa TU ets l’expert! 

Programa PROJECTA'NS!

Realitzem activitats de projecció de la nostra entitat a l’exterior, així com de difusió i divulgació del col·lectiu de persones amb discapacitats intel·lectuals en diferents actes com fires, jornades de portes obertes, fòrums del sector, etc. També pots col·laborar donant suport a les accions organitzades per la Fundació Amics de CIPO. Pots participar donant suport a l’organització en dies prèviament pactats.

Hi esteu interessats?

Truqueu-nos al 93 723 35 99, envieu-nos un correu electrònic o ompliu el formulari d’aquesta pàgina.

Responsable: Aurora Piguillem · cipostas@cipo.cat

Vull subscriure'm al butlletí electrònic i rebre notícies periòdicament
He llegit i accepto   l'Avís Legal i la Política de Privadesa