CIPO marxa de casament a Fira Nuvis Vallès

CIPO marxa de casament a Fira Nuvis Vallès

El passat cap de setmana, CIPO va ser present a la darrera edición de Fira Nuvis Vallès, celebrada a Fira Sabadell, amb un estand per promocionar els detalls de casaments elaborats per les persones ateses al Centre Ocupacional. La presència de l’entitat a l’esdeveniment no és nova, ja que, des de fa anys, hi ha un acord de col·laboració amb l’organització, gràcies al qual CIPO és l’encarregada d’elaborar els regals de benvinguda per a les persones assitents a la fira.

Anualment, els tallers d’Artesania per la inclusió presenten una col·lecció de regals per a convidats a casaments, la qual inclou espelmes, sabons, xapes, llibretes i figures de hama. Totes les opcions, i també les etiquetes, poden personalitzar-se segons els gustos dels nuvis o l’estil de la celebració.

Consulta el catàleg de la col·lecció 2023 aquí.

Gràcies a la venda d’aquests articles, s’aconsegueixen fons per assegurar la continuïtat dels tallers d’artesania. El centenar d’usuaris i usuàries que hi participen trien el taller del qual volen formar part, potenciant la seva autodeterminació. A més, els tallers fomenten el trencament d’estigmes i prejudicis entorn les persones amb discapacitat intel·lectual, mostrant les seves habilitats i capacitats en els articles resultants i el treball dedicat a la seva elaboració es veu recompensat amb la compra dels productes i el seu ús posterior.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *