Estrenem nou apartat web: CIPO a casa

Estrenem nou apartat web: CIPO a casa

Usuari del Centre Ocupacional fent activitats d'estimulació cognitiva

Aquest estiu, les persones usuàries del Centre Ocupacional podran seguir treballant les seves habilitats durant el període de vacances, gràcies al nou apartat web CIPO a casa. Es tracta d’un recull de recursos, propis i externs, per seguir entrenant el cos i la ment a casa: activitats pedagògiques, com ara quaderns d’activitats o jocs didàctics; propostes de lleure, amb sessions de karaoke, jocs o visites turístiques virtuals; i vídeos de classes dirigides d’exercici físic, de diferents disciplines i nivells. Entre aquests últims, hi ha rutines destinades a persones amb mobilitat reduïda, les quals han estat dissenyades per l’Associació Esportiva Can Deu, que col·labora habitualment amb l’entitat.

Aquesta iniciativa va néixer com a resposta a la difícil situació provocada per la pandèmia, que va obligar al tancament del Centre Ocupacional durant uns mesos el 2020. L’equip de professionals de CIPO va enregistrar alguns vídeos d’activitat física i d’algunes de les rutines que se seguien al Centre, perquè les famílies disposessin d’exercicis per fer a casa. L’objectiu era oferir les eines necessàries per continuar treballant a casa l’estimulació cognitiva i física de les persones usuàries i, evitar, així, perdre la feina que s’havia fet els mesos previs. A més, aquests materials facilitaven la creació de rutines diàries per a usuaris i usuàries i proposaven activitats per realitzar durant el temps lliure.

Ara, s’han recopilat tots aquests vídeos, webs i documents i s’han fet accessibles a tothom a través de la pàgina web. L’objectiu de CIPO a casa és seguir creixent amb la incorporació de nous recursos que puguin ser d’utilitat no només per a les famílies d’usuaris i usuàries de CIPO, sinó per a totes aquelles persones que cerquin materials didàctics adequats per a persones amb discapacitat intel·lectual.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *