Èxit sota la pluja a la Diada de Sant Jordi

Èxit sota la pluja a la Diada de Sant Jordi

Després de dos anys sense parada, la Fundació CIPO i el Centre Ocupacional van tornar a sortir al carrer per celebrar Sant Jordi. Des de les 9 h fins a les 21 h, l’entitat va instal·lar una parada de venda de roses i productes d’artesania a la Rambla de Sabadell. Tot i la pluja, hi va haver força afluència de públic, sobretot a la tarda.

Enguany, es van crear dos models diferents de roses: amb embolcall de sac i de paper reciclat. Finalment, es van vendre un total de 380 roses. La Fundació CIPO destina la recaptació als diferents projectes que té en marxa l’entitat.

Els productes d’artesania del Centre Ocupacional compartien parada amb les roses: imants, llibretes, penjolls, pins, xapes, espelmes… Aquests detalls són el resultat dels diferents tallers d’artesania que es porten a terme al Centre Ocupacional, en el marc del projecte Artesania per la inclusió. Es tracta d’una activitat terapèutica que complementa l’activitat prelaboral i fomenta l’autodeterminació i l’autonomia de les persones usuàries del Centre.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *