Èxit de participació en el CIPOFest

Èxit de participació en el CIPOFest

El passat dissabte, més de dues-centes persones van participar en les diferents activitats programades al CIPOFest, la jornada de portes obertes de l’entitat. Aquest èxit de participació no només s’atribueix a la quantitat de persones que van apropar-se a les instal·lacions del carrer de l’Himàlaia sinó al perfil de públic que hi va participar. Aquest any no només s’ha mantingut l’esperit de la jornada de portes obertes, sent la festa i un dia de trobada per a treballadors/es, persones que atenem, famílies i voluntaris/es, sinó que s’ha obert el CIPOFest a tota la ciutadania, la qual cosa ha fet que moltes persones que no estan directament vinculades a CIPO hi participessin: “Per a nosaltres és important donar-nos a conèixer a la ciutadania, fer-los partícips de la nostra tasca, i no hi ha una millor manera d’aconseguir-ho que compartir aquest dia amb les persones que formem part de CIPO”, explica Joan Madaula, president de l’entitat.

La caminada, de la mà de la Unió Excursionista de Sabadell i amb la col·laboració de We Run, va ser una de les activitats més populars. Més d’un centenar de persones van gaudir d’una recorregut de cinc quilòmetres pel bosc de Can Deu, que va començar amb una xocolatada servida per L’Amanidor. Moltes d’aquestes persones vestien la samarreta solidària que CIPO va dissenyar per a l’ocasió, una manera de col·laborar amb el projecte de l’entitat. Aquesta setmana, es tornarà a obrir un període de reserva de samarretes a través del web de CIPO.

A CIPO, van tenir lloc una gimcana, tallers, una masterclass de Go Dance, un pinta-cares i visites guiades. Al migdia, L’Amanidor també va encarregar-se de cuinar una fideuà en directe, la qual va ser una de les tapes que va oferir en el vermut musical, amenitzat pel músic Marc Dantuvi.

La jornada també va servir per entregar un reconeixement a totes aquelles persones que celebraven el seu desè i vint-i-cinquè aniversari en l’entitat i a l’equip de voluntariat. La regidora d’Acció Social i Benestar Animal de l’Ajuntament de Sabadell, Laura Pineda, va intervenir per destacar la gran oportunitat que ofereix el CIPOFest per conèixer de primera mà la tasca de l’entitat i els seus i les seves protagonistes.

Aquesta edició del CIPOFest va comptar amb la col·laboració d’una trentena d’empreses, entitats i voluntaris/es que no només van encarregar-se de dinamitzar algunes de les activitats, sinó que van fer diverses aportacions per poder portar-les a terme i oferir uns premis molt valuosos en la rifa solidària que es va organitzar. “La resposta a la nostra crida de col·laboració ha estat increïble. No ens hem trobat un no per resposta i això ens fa sentir molt acompanyats en el nostre camí com a entitat”, comentava Madaula. Sense l’esforç de treballadors/es, persones voluntàries i les següents entitats el CIPOFest no hauria estat possible: Ajuntament de Sabadell, Aigües de Sabadell, Arteneu, Art Bo, Associació de Veïns de La Creu de Barberà, Associació Ripollet Rock, Calma Espai Terapèutic, Carnaval La Planada, Club Natació Sabadell, Divari, Ébano, Farmàcia Zamenhof, Farmàcia García Sala, Figuerola Impremta Papereria, Grupo Montextil, Josep Orriols, Padelvita, Joventut de la Faràndula, La Sandvitxeria SBD, Unió Excursionista de Sabadell, Jaume Roig, Mònica Martínez, Marc Dantuvi, L’Avi Jordi Forn de Pa i Pastisseria, Festival Observa, Sigma Salut, La Roca, Club Falcons Sabadell i We Run.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *