Èxit de la primera edició del TastaVins de CIPO

Èxit de la primera edició del TastaVins de CIPO

El passat dissabte, 13 d’abril, CIPO va organitzar el primer tast de vins solidari de Sabadell al Pati de l’Arteneu, el TastaVins. Amb totes les entrades exhaurides, més de 130 persones van gaudir de l’esdeveniment, en el qual es van recaptar més de 3.000 €.

A partir de les 17 h i fins a la mitjanit, el pati de l’Arteneu va omplir-se amb els i les assistents del tast obert, el qual permetia tastar els vins dels diferents cellers col·laboradors a un ritme lliure i degustar els tastets gastronòmics servits pel restaurant de l’Arteneu. D’altra banda, també es van omplir els dos tastos guiats, organitzats pels establiments sabadellencs Petador i La Galana. La vetllada va finalitzar amb una subhasta solidària de vins.

Jordi Garcia, gerent de CIPO, s’ha mostrat molt satisfet amb la primera edició de l’esdeveniment: “Hem superat les nostres expectatives. A més, aquest tipus d’esdeveniments ens permeten apropar la tasca de CIPO a persones que no estan directament vinculades a l’entitat.”

Des de l’organització, donats els bons resultats del TastaVins, es comença a valorar la possibilitat de celebrar una segona edició durant l’últim trimestre d’aquest 2024.

El TastaVins va ser possible gràcies l’Arteneu, Casa Mató, Castell d’Or, Cava Rotxa, Celler Noguerals, El Petador, Estel d’Argent, Irene Hidalgo, Jané Ventura, L’Olivera Cooperativa, La Galana, Mala Pell, Queviures Can Virgili, Sant Tomàs i Vinalium.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *