Èxit del primer Torneig de futbol inclusiu

Èxit del primer Torneig de futbol inclusiu

Jugadors i jugadores del Torneig

El camp de futbol de CIPO, al carrer de l’Himàlaia, va acollir el passat divendres, 8 d’octubre, la primera edició del Torneig de futbol inclusiu de Sabadell Nord, el qual va aconseguir reunir una setantena de jugadors/es. Durant més de dues hores, els vuit equips, formats per persones de les diferents entitats, van jugar partits de vint i sis minuts fins a sortir-ne l’equip vencedor. Tothom qui va participar va rebre un petit obsequi: una polsera i una xapa commemorativa del Torneig elaborada per les persones usuàries del Centre Ocupacional de CIPO.

La iniciativa sorgeix de la voluntat de diversos agents del barri de fomentar la diversitat i la convivència a Sabadell Nord: Projecte CoDiS, Associació Esportiva Can Deu, SIS del Nord, Insitut Jonqueras, CIPO i Intervenció Comunitària de l’Ajuntament de Sabadell. En aquesta ocasió, el CE Sabadell Inclusiu va sumar-se a l’organització del Torneig i hi va participar amb trenta-quatre jugadors de la seva plantilla, entre els quals hi havia treballadors del Centre Especial de Treball i usuaris del Centre Ocupacional de CIPO. Xavier Martínez, director de CIPO, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a les persones participants, destacant la importància d’aquest tipus d’activitats per fomentar la cohesió i obrir l’entitat al barri i al veïnat.

El Torneig s’emmarca dins la programació del Mescla’t, una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell que, sota el lema “Sabadell, compromesa amb el món”, reivindica els valors de la diversitat i la convivència davant qualsevol mena de discriminació.