La Fundació CIPO aconsegueix més de tres mil peces de roba per a l’Outlet

La Fundació CIPO aconsegueix més de tres mil peces de roba per a l’Outlet

Grup de voluntàries i voluntaris etiquetant i seleccionant roba

Del 22 al 24 d’octubre, se celebra una nova edició de l’Outlet de CIPO, al Mercat de Sant Joan. Aquest any, la recaptació de la venda de roba es destinarà a un nou projecte d’integració laboral de la cooperativa CIPO: l’adequació d’unes noves naus a Castellar del Vallès per poder ampliar el Servei de gestió de residus i oferir noves oportunitats laborals per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Durant els tres dies de l’Outlet, tothom qui s’hi apropi podrà adquirir, a preus molt reduïts, roba de dona i d’home, de la temporada tardor i hivern, d’una desena de primeres marques. Gràcies a la bona rebuda de la iniciativa per part dels fabricants locals, que ja hi col·laboren amb l’entitat des de fa anys, es posaran a la venda més de tres mil peces de roba.

Enguany, el nombre de persones voluntàries s’ha incrementat respecte de l’última edició, sobretot en el grup encarregat de les tasques prèvies i posteriors. En aquests moments, una vintena de voluntaris/àries s’estan encarregant de la rebuda, la classificació i l’etiquetatge de la roba durant aquests dies previs a la celebració de l’Outlet. D’altra banda, al Mercat de Sant Joan, una quinzena de voluntaris i voluntàries atendran al públic.

L’Outlet de CIPO tindrà lloc, al Mercat de Sant Joan, cedit per l’Ajuntament de Sabadell, divendres i dissabte, 22 i 23 d’octubre, de 9 h a 21 h, i diumenge, 24 d’octubre, de 10 a 20 h.