La Fundació CIPO recapta 13.000 € al seu Outlet de tardor/hivern

La Fundació CIPO recapta 13.000 € al seu Outlet de tardor/hivern

  • La recaptació supera l’objectiu previst per l’entitat, fixat en els 12.000 €
  • Durant els tres dies, es van vendre 1.534 peces de roba, el 44% del total de roba cedida pels proveïdors i marques col·laboradores

La catorzena edició de l’Outlet de CIPO, celebrada de l’11 al 13 de novembre al Mercat de Sant Joan, va tancar ahir al vespre les seves portes amb una recaptació al voltant dels 13.000 €. Aquesta xifra supera l’objectiu de 12.000 € marcat per l’entitat. “Sempre acabem els outlets amb un somriure, superant les nostres expectatives, gràcies al gran suport que rebem per part de la ciutadania”, explica Joan Madaula, president de la Fundació CIPO, qui s’ha mostrat satisfet amb el resultat.

Durant els tres dies d’outlet, de divendres a diumenge, es van vendre 1.534 peces, el 44% del total de roba cedida per proveïdors i marques. El nombre de peces venudes va ser inferior a l’anterior Outlet, celebrat al maig, però els imports de les compres realitzades, unes sis-centes, van ser més elevats. El motiu, segons Madaula, és el tipus de roba d’aquesta edició, ja que les peces de tardor i d’hivern, com ara jerseis i abrics, per exemple, són de major import. Divendres, com és habitual, va ser el dia de major afluència de públic i de compres, seguit de dissabte al matí.

La recaptació íntegra es destinarà a un nou programa de fisioteràpia, el qual permetrà millorar l’estat psicofísic tant d’usuaris/es del Centre Ocupacional com del Centre Especial de Treball. Xavier Martínez, director de CIPO, ha remarcat la importància que té l’Outlet per a la cooperativa: “Els projectes finançats per l’Outlet ens permeten millorar el servei que oferim al centre, posant les persones al centre. L’impuls econòmic que ens proporciona l’Outlet ens permet continuar oferint un servei de qualitat a les persones usuàries. En aquest sentit, la fisioteràpia ens permetrà atorgar un valor afegit a l’assistència que oferim des de CIPO”.

L’equip de voluntariat, durant els pròxims dies, prepararà la roba restant per retornar-la als proveïdors i marques col·laboradores.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *