La Fundació ONCE contribueix a la millora de la qualitat de vida de les persones usuàries i treballadores de CIPO

La Fundació ONCE contribueix a la millora de la qualitat de vida de les persones usuàries i treballadores de CIPO

CIPO ha posat en marxa diversos projectes amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida del personal i les persones usuàries dels diferents serveis. Gràcies a una subvenció atorgada per la Fundació ONCE, l’entitat ha pogut adquirir nou material que facilitarà tant la seva gestió interna com les condicions laborals de l’equip de treball. Aquest ajut s’emmarca dins el Programa d’atenció per a l’autonomia personal de la Fundació ONCE, el qual pretén “millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que, en una societat altament competitiva, no poden arribar a unes mínimes quotes d’autonomia personal sense l’ajut de tercers, contribuint d’aquesta manera a avançar i difondre el concepte de ‘vida independent’ associat al d’accessibilitt universal”.

210317_Furgo_ONCE1

Garantir la seguretat del personal i de les persones usuàries de CIPO és un aspecte prioritari per a l’entitat. Per això, un dels projectes subvencionats consisteix en l’adquisició d’un nou vehicle per oferir un transport segur a les persones usuàries de les Llars Residència. La nova furgoneta adaptada, de nou places, permet els/les treballadors/es, un col·lectiu considerat població de risc, desplaçar-se al seu lloc de feina sense necessitat d’utilitzar el transport públic. D’altra banda, quan es reprenguin les excursions i activitats fora de les instal·lacions, el vehicle també s’utilitzarà per als desplaçaments en grup, permetent que tothom hi pugui participar. Fins ara, algunes persones, per la complexitat que els suposa desplaçar-se en transport públic, no podien gaudir d’aquestes sortides d’oci.

210317_Tallagespa_ONCE1

També s’han millorat considerablement les condicions laborals de l’equip de Jardineria amb l’adquisició de dos nous tallagespes, els quals permeten disminuir l’esforç físic i el risc de lesions. Les noves màquines substitueixen les antigues, que funcionaven a pes, carregades a l’esquena.

Juntament amb aquests dos projectes, la Fundació ONCE també ha fet possible que es portessin a terme tasques en matèria de prevenció d’incendis a les instal·lacions de CIPO i la compra de nous equips informàtics, imprescindibles a l’hora de coordinar telemàticament els diferents departaments durant el confinament.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: Mitjançant l'enviament d'aquest formulari declares haver llegit i acceptat l'Avís Legal.