Ja tenim data de celebració de l’Assemblea General de CIPO!

Ja tenim data de celebració de l’Assemblea General de CIPO!

Després de l’ajornament forçós de l’Assemblea de CIPO que estava prevista per al mes de setembre, per motius de mesures especials en matèria de salut pública, us comuniquem que el Consell Rector de la cooperativa CIPO, us convoca finalment a l’Assemblea General Ordinària que se celebrarà el dijous 15 d’octubre de 2020 a les 17:30h en primera convocatòria i a les 18:00h en segona convocatòria.

Pels motius ja explicats anteriorment sobre les mesures per intentar controlar la pandèmia, la reunió es farà de manera virtual per Zoom, seguint aquest enllaç:

https://us04web.zoom.us/j/7224921998?pwd=OStoV2hWVXFLZU9jSjdqRkpFZktTUT09

ID de reunió: 722 492 1998

Codi d’accés: Cipo

i també de manera presencial a CIPO, però amb l’aforament limitat a 12 assistents (preferència per ordre d’arribada), complint sempre amb les mesures de seguretat, higiene i de distància entre les persones.

És altament aconsellable doncs, que la majoria de persones sòcies puguin fer la reunió de manera virtual. Si algú no disposa dels coneixements o mitjans tècnics suficients, recomanem  que demanin ajuda a familiars o amics, per tal de poder fer la connexió telemàtica amb les màximes garanties.

Durant el transcurs de la reunió s’explicarà el procediment de votacions i altres temes d’interès.

Gràcies per endavant per la vostra comprensió en aquests moments tan excepcionals que estem vivint.

 

NOTA: Enguany, per motius de seguretat i prevenció, no podrem oferir el servei de respir adreçat a les famílies del centre ocupacional. Disculpeu les molèsties.

 

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: Mitjançant l'enviament d'aquest formulari declares haver llegit i acceptat l'Avís Legal.