Jornada de vacunació a CIPO

Jornada de vacunació a CIPO

Aquest matí, un equip de professionals del Departament de Salut ha administrat la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 a una vuitantena de persones de l’entitat

Un equip de professionals sanitaris del Departament de Salut s’ha desplaçat avui a les instal·lacions de CIPO per administrar la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 de Pfizer a treballadors/es del Centre Especial de Treball, algunes persones usuàries del Centre Ocupacional, professionals i personal administratiu. Una vuitantena de persones, les quals encara no estaven vacunades i així ho han volgut, han participat de la jornada d’aquesta vacunació, que ha començat a les 10 h del matí. Xavier Martínez, director de CIPO, ha valorat molt positivament la jornada: “Gràcies a ella, encara podrem oferir un espai més segur per a totes les persones que formen part del projecte de l’entitat, moltes d’elles considerades part dels col·lectius vulnerables”.

Avui, no només s’ha vacunat a persones amb discapacitat, un col·lectiu prioritari en la campanya de vacunació i en algunes ocasions amb factors de risc associats, sinó a professionals de suport i d’atenció directa que encara no havien rebut la seva dosi després de la suspensió de la vacunació d’AstraZeneca als menors de seixanta anys. “A més de protegir als usuaris i usuàries, també és un compromís ètic i social de l’entitat per contribuir a fer que la immunitat de grup sigui una realitat”, afegeix Martínez. El director també ha volgut agrair la tasca dels professionals sanitaris i del Departament de Salut, que, gràcies a la coordinació amb l’entitat, ha fet possible aquesta jornada de vacunació.

El gener d’aquest any, es van administrar les primeres vacunes a CIPO, a les llars residència Parc Central i Pascual-Tula. Posteriorment, les persones usuàries del Centre Ocupacional van ser cridades a vacunar-se i, recentment, alguns/es treballadors/es del Centre Especial de Treball. Aquests últims, però, seguien el pla general de vacunació per franges d’edat.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *