La Fundació

FUNDACIÓ PRIVADA CIPO DES DE L'ANY 2002

La FUNDACIÓ PRIVADA CIPO va néixer l’any 2002 i està registrada al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya, des de l’any 2003.

Està integrada per persones implicades en donar suport a col·lectius amb especials dificultats d’inserció sociolaboral, i de manera preferent, a les persones amb discapacitat intel·lectual de CIPO.

Amb les seves activitats, la Fundació dóna a conèixer la problemàtica de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual, implicant tota la ciutadania, les entitats, les empreses i les institucions de la ciutat.

Ens trobareu a al carrer Himàlaia, 41-59 (08207-Sabadell)
Per més informació truqueu-nos al 93 723 35 99 o envieu-nos un correu electrònic a fundacio@cipo.cat

Els nostres objectius

El principal objectiu de Fundació Privada CIPO és el de donar suport a CIPO, societat cooperativa d’integració social de persones amb discapacitat intel·lectual, sense afany de lucre, que té com a missió la inserció d’aquest col·lectiu en el món social i laboral.

Les activitats organitzades i el suport econòmic de la Fundació envers aquest col.lectiu, ajuden a fer possible i a dur a terme el treball d’aquestes persones en el marc de la Cooperativa.

Des de la Fundació perseguim:

a) Donar a conèixer el món de les persones adultes amb discapacitat intel.lectual.

b) Implicar la ciutadania, empreses, particulars i institucions en la problemàtica del col.lectiu a través de propostes de col.laboració.

c) Potenciar la inserció sociolaboral de persones adultes amb discapacitat intel.lectual mitjançant el foment de l’accés a la cultura i al lleure adaptat i/o normalitzat, la inserció laboral a l’empresa ordinària i/o als Centres Especials de Treball i la creació i el manteniment de llocs de treball, entre d’altres.

Activitats de la Fundació

  • Sopars: a l’Hotel Urpí de Sabadell, per sensibilitzar la ciutadania sobre el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual i per donar a conèixer els diferents projectes de CIPO.
  • Concerts i recitals: celebrats al Teatre Municipal La Faràndula de Sabadell, comptant amb la participació de diferents artistes, com Lloll Bertran & Celdoni Fonoll, i el grup Macedònia.
  • Espectacles de monòlegs: amb còmics vinculats al món de la comèdia, de programes com Comedy Central i altres.
  • Exposicions d’art: de pintures i litografies, a diferents espais de la ciutat, i a altres ciutats de la comarca, amb la participació d’artistes de reconegut prestigi com Alfons Borrell, Cesc, Pitxot, Ramiro Fernández, Agustí Puig i Xavier Ristol, entre d’altres.
  • Sant Jordi: participació anual a la Fira de Sant Jordi de Sabadell, amb una parada de venda de roses naturals i productes artesanals elaborats pels usuaris del Centre Ocupacional de CIPO.
  • Outlet de roba de noia/dona: cada mes d’octubre s’organitza, al Mercat de Sant Joan de Sabadell, un outlet de venda de roba de diferents marques comercials reconegudes.
  • Cinema-col·loquis: projeccions de pel·lícules i col·loquis que tracten la temàtica de la discapacitat, amb la participació d’actrius com Sílvia Munt.
  • Torneig solidari de pàdel: organitzat al Club Tennis Sabadell per a diferents projectes de CIPO.
  • Jornada de portes obertes: cada any, la Fundació col·labora en la Jornada de Portes Obertes que CIPO celebra a les seves instal·lacions.

El patronat

President: Joan Madaula Canadell

Vicepresidenta: Isabel Lapaz Andrés

Secretària: Berta Garrigós Núñez

Tresorer: Francesc López Llanas

Vocal 1: Cristina Anton Soto

Vocal 2: Vicenç Creus Soley

Vocal 3: Teresa Maria Girbau

Vocal 4: Teresa Puig Amat

Vocal 5: Mª Ángeles Aguilar García