L’Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros premia CIPO per la seva extraordinària feina

L’Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros premia CIPO per la seva extraordinària feina

Agrupación Andaluza San SebastiánImatge: NacióSabadell
Font: Ràdio Sabadell 94.6

Aquest dissabte passat ha tingut lloc el sopar anual de l’Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros. Entre els premiats amb els famosos cordovans hi va haver la coopertiva CIPO; Juan Vázquez Berni -doctor en Història-; i el matrimoni de socis i col·laboradors de l’entitat format per Miguel Palma i Ana Cisneros.

Tot i el canvi d’ubicació, el sopar va tornar a ser “un gran èxit”, tant de participació com per les diferents personalitats que hi van assistir. Es va comptar amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernández, i del seu homòleg a San Sebastián de los Ballesteros, Francisco Ansio. També hi van participar diputades i diputats de Ciutadans i del PSC, així com la Tinenta d’Alcalde Marisol Martínez i la regidora de Cultura, Montserrat Chacón. També hi van ser presents regidores i portaveus de diversos grups municipals, així com representants d’entitats regionals i culturals de la ciutat, i membres de diversos cossos policials.

El premi anual que atorga l’Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros és de cuir de cabra treballat curosament amb decoracions daurades, i inclou el text de reconeixement a les persones i entitats premiades. CIPO va ser reconeguda per la seva “extraordinària feina”. L’escriptor i doctor en Història Juan Vázquez Berni, veí de San Sebastián de los Ballesteros, també va rebre el seu reconeixement per la col·laboració que històricament ha tingut amb l’entitat. I, en darrer lloc, també van ser premiats el matrimoni de socis de l’entitat format per Miguel Palma i Ana Cisneros pel seu treball i col·laboració en les diverses activitats que duu a terme l’Agrupación.

Joaquín Lesmes, president de l‘Agrupación Andaluza de San Sebastián de losBallesteros, va agrair la presència de totes les persones assistents al sopar. Lesmes va fer una mica d’història recordant que “aquest any es compleixen 40 anys de l’existència com a entitat”. D’altra banda, va destacar que: “Vivim amb esperança i il·lusió com a entitat, amb la junta satisfeta per la feina i el seguiment que tenen les activitats organitzades. I hem de valorar la companyonia, l’alegria i la germandat que tenim i expressem amb aquest sopar”.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *