L’Amanidor farà xocolatada, showcooking i tapes a la Mostra d’entitats del Districte 6è

L’Amanidor farà xocolatada, showcooking i tapes a la Mostra d’entitats del Districte 6è

Diumenge, 23 d’octubre, el Districte 6è de Sabadell organitza la primera edició de la Mostra d’entitats a la plaça Picasso, de 10 h a 14 h. L’objectiu de la Mostra és donar visibilitat a les entitats de la zona entre el veïnat mitjançant l’organització d’aquesta jornada festiva, organitzada per la Taula de Salut Comunitària de Sabadell Sud amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell. Hi participaran una vintena d’entitats de La Creu de Barberà, Espronceda, Campoamor i Les Termes.

“Aquest tipus de jornades no només ens permeten promocionar els serveis que oferim a L’Amanidor de La Creu de Barberà, ubicat al Casal Cívic i Comunitari Sabadell-Creu de Barberà, sinó fer difusió de la tasca de CIPO i crear sinergies i aliances amb el teixit associatiu de Sabadell Sud”, explica Joan Colomé, responsable de L’Amanidor.

L’Amanidor instal·larà una carpa a la plaça, des d’on portarà a terme diverses activitats. A les 10 h, servirà un esmorzar popular gratuït: xocolata calenta i melindros (fins a esgotar existències) i, a les 12.30 h, el personal de L’Amanidor realitzarà un showcooking on es prepararà un arròs de muntanya, el qual serà una de les tapes que podran adquirir-se per fer el vermut, juntament amb les mandonguilles amb salsa. Els preus seran d’1 € i de 2 € per tapa respectivament.

Cada entitat participant a la Mostra organitza la seva activitat, dirigides a diferents públics: una tabalada, jocs infantils, un partit de bàsquet, tallers d’activitat física, espectacles, etc.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *