Mujeres en gastronomía dona 690 € a CIPO

Mujeres en gastronomía dona 690 € a CIPO

Dilluns, 30 de maig, Mujeres en gastronomía (MEG) va recaptar 690 € per al projecte gastronòmic de CIPO, L’Amanidor. Ho van fer en una nova trobada de MEG, associació que promociona la igualtat de gènere en el camp gastronòmic, que va tenir lloc a La Patente. Durant l’acte, celebrat a Barcelona, Mónica Villa, creadora de l’Assessoria d’imatge Mooments, va oferir una xerrada sobre com la imatge personal i corporativa pot ajudar a impulsar un negoci.

“És un honor poder compartir el nostre projecte amb una agrupació que treballa per la igualtat en el sector”, comentava Joan Colomé, responsable de L’Amanidor, qui va agrair la contribució al projecte gastronòmic de CIPO. A més de presentar-lo a les persones assistents, va destacar la “doble discriminació” que pateixen les dones amb discapacitat intel·lectual per optar a un treball i a un salari digne: d’una banda, pel fet de ser dones i, de l’altra, per tenir una discapacitat.

Durant el sopar, totes les persones assistents van presentar un dels seus plats. Colomé va portar una coca de Llavaneres elaborada per l’alumnat en pràctiques a L’Amanidor amb el suport dels i de les professionals.

L’associació Mujeres en gastronomia, presidida per Maria José San Román, una de les figures més rellevants de la gastronomia, està formada per més d’un centenar de cuineres, caps de sala, sommeliers, productores, artesanes i altres professionals del sector. A Catalunya, compta amb les xefs Iolanda Bustos i Annette Abstoss, entre d’altres. El pròxim 4 de juny, l’associació serà present al Festival Teta, el primer festival feminista i LGTBIQ+ de Tarragona, on participaran en una xerrada per analitzar la figura de la dona en el sector de la gastronomia i el món cerveser.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *