Nou local a la Plana del Pintor per atendre a més persones usuàries del Centre Ocupacional

Nou local a la Plana del Pintor per atendre a més persones usuàries del Centre Ocupacional

  • CIPO ha adquirit temporalment un local a la plaça Castanyers, a la Plana del pintor, per acollir un grup d’usuàries
  • S’han redistribuït els usos d’algunes aules de les instal·lacions del carrer de l’Himàlaia la capacitat del Centre

Nou local a la plaça Castanyers

El Centre Ocupacional de CIPO ha iniciat el curs 2021-22, avui, 2 de setembre, i ho ha fet amb l’objectiu de poder atendre diàriament un major nombre d’usuaris i d’usuàries que el curs anterior. Amb l’arribada de la pandèmia, la capacitat de les aules es va reduir per garantir la distància de seguretat entre persones, però, ara, s’han buscat noves solucions per acollir usuaris i usuàries que, fins ara, hi assistien dies alterns.

La principal novetat d’aquest curs 2021-22 és l’adquisició temporal d’un local a la plaça Castanyers, al barri de la Plana del Pintor. Aquest nou espai, pròxim a les instal·lacions del carrer de l’Himàlaia, servirà per acollir un grup reduït d’usuàries i una educadora, les quals s’encarregaran de finalitzar la decoració segons els seus gustos. “Vetllar per la seguretat de tothom és la nostra prioritat, però també oferir, novament, un servei assistencial per a les cent cinc persones usuàries del Centre. Llogar aquest local era l’única solució que ens permetia aconseguir aquests dos objectius”, explica Aurora Piguillem, directora tècnica del Centre Ocupacional.

 

“Les famílies han fet un gran esforç durant l’últim curs i havíem de pensar una nova fórmula, perquè aquest any no es repetís la mateixa situació. És una solució temporal que depèn totalment de com evolucioni la pandèmia i de les mesures de seguretat que vagin decretant-se”, afegeix Piguillem.

Amb el mateix objectiu, l’entitat ha redistribuït també els usos d’algunes aules per tal de poder ubicar més grups d’usuaris/es. És el cas, per exemple, de l’aula d’informàtica, la de descans i una de les sales de reunions del Centre. D’altra banda, el Centre Ocupacional farà un ús regular d’equipaments municipals, com ara el Centre Cívic de Ca n’Oriac, el qual acollirà activitats que requereixin més espai.