L’Outlet de CIPO es trasllada a l’edifici modernista de la Fundació 1859 Caixa Sabadell

L’Outlet de CIPO es trasllada a l’edifici modernista de la Fundació 1859 Caixa Sabadell

  • La seu de l’antiga Caixa Sabadell permetrà una major visibilitat i creixement a l’Outlet de CIPO
  • La recaptació d’aquesta edició es destinarà al projecte de creació artística CIPO 4651

L’Outlet de CIPO inicia una nova etapa estrenant espai: el pati Turull de la Fundació 1859, l’antiga seu de Caixa Sabadell al carrer Gràcia, número 17, al centre de Sabadell. Per primera vegada, l’Outlet surt del mercat de Sant Joan i s’instal·la a l’edifici modernista, que acollirà les tres jornades de venda solidària de roba de primavera/estiu, el 31 de maig i l’1 i 2 de juny. “L’Outlet s’ha fet gran i disposar de més espai ens permetrà incrementar el nombre de peces de roba i col·laboradors, que ja havia crescut força els útims anys, així com oferir una bona i còmoda experiència al públic”, explica Joan Madaula, president de CIPO.

La nova ubicació també obre noves possibilitats de creixement a l’Outlet: d’una banda, el seu emplaçament, més cèntric i concorregut, permetrà una major visibilitat de l’esdeveniment a la ciutat i, de l’altra, sumar noves marques i botigues, tant de Sabadell com de la rodalia. Moltes de les noves incorporacions d’aquesta edició són establiments adherits a Sabadell Comerç Centre, gràcies a l’acord de col·laboració de CIPO amb l’associació. “Continuem teixint la nostra xarxa, també a través de l’Outlet. Obrir-lo a comerços i marques de la ciutat, a més, ens permet, diversificar l’oferta de productes, sempre mantenint la qualitat”, comenta Núria Virgili, responsable de captació de fons de l’entitat. A més de roba de primeres marques, de dona i d’home, també s’hi podran trobar complements com ara bosses, ulleres o bijuteria.

L’Outlet és l’esdeveniment de captació de fons més significatiu de l’entitat. La recaptació d’aquesta edició anirà destinada a CIPO 4651, el nou projecte d’arts escèniques que s’està portant a terme al Centre Ocupacional i que s’estrenarà el 12 de juliol a L’Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu. Al llarg dels anys, els fons assolits a l’Outlet s’han emprat per tirar endavant projectes com l’adequació del nou espai del Servei de Gestió de Residus a Castellar del Vallès, la instal·lació d’un sistema intel·lígent de traçabilitat de la roba al Servei de Bugaderia o projectes com el de fisioteràpia o benestar emocional.

En els pròxims dies, un equip de voluntariat format per més d’una vintena de persones començarà a recollir i preparar totes les peces de roba per a la venda. També són voluntaris i voluntàries qui s’encarregaran de l’atenció al públic els dies de l’Outlet, que manté els mateixos horaris que l’edició anterior: divendres i dissabte, 31 de maig i 1 de juny, de 9 h a 21 h, i diumenge, 2 de juny, de 10 h a 15 h.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *