L’Outlet de CIPO obre portes aquest divendres amb 3.500 peces de roba

L’Outlet de CIPO obre portes aquest divendres amb 3.500 peces de roba

De l’11 al 13 de novembre, el Mercat de Sant Joan de Sabadell acull l’Outlet solidari de CIPO. En aquesta catorzena edició, hi col·laboren setze proveïdors i marques que, en total, han cedit unes 3.500 peces per a la venda. Es tracta de roba de primeres marques, de la col·lecció tardor i hivern, tant d’home com de dona, la qual s’oferirà a preus reduïts. “Tenim menys peces que en l’edició anterior, en la qual en vam disposar de 4.600, però, tenint en compte que es tracta de roba d’hivern, esperem arribar als 12.000 € de recaptació”, explica Joan Madaula, president de la Fundació CIPO. Aquests diners es destinaran a un nou programa de fisioteràpia per al Centre Ocupacional i el Centre Especial de Treball de CIPO.

Des de fa una setmana, l’equip de voluntariat treballa en la recepció, classificació i etiquetatge de la roba. Hi col·laboren una vintena de persones que també s’encarreguen de l’atenció al públic durant els dies de l’Outlet i de recollir i preparar la roba que no es ven per retornar-la. Madaula assegura que “sense els voluntaris i voluntàries no existiria l’Outlet, perquè tota l’organització es fa de forma altruista”. Aquest equip el conformen familiars d’usuaris i usuàries de CIPO, treballadors/es del Centre Especial de Treball i integrants del Consell Rector, però també persones que no tenen una vinculació directa amb l’entitat, algunes d’elles voluntàries des de fa una dècada.

Per promocionar l’esdeveniment, sobretot entre el públic més jove, s’ha posat en marxa un sorteig a Instagram. En col·laboració amb l’assessoria d’imatge personal Mooments i la Suministradora del Vallès, els i les participants podran guanyar un val de 100 € i una sessió de personal shopper a l’Outlet.

Com a novetat d’aquesta edició, s’ofereix una hora gratuïta d’aparcament al Parking Plaça Imperial per compres superiors a 50 € a l’Outlet.

L’horari d’obertura del Mercat de Sant Joan serà de 9 h a 20 h, el divendres i el dissabte, i de 10 h a 20 h, el diumenge.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *