L’Outlet de CIPO bat rècord de botigues i marques col·laboradores

L’Outlet de CIPO bat rècord de botigues i marques col·laboradores

  • Vint-i-una marques i botigues han cedit peces de roba per a l’edició de l’Outlet de CIPO que comença aquest divendres, 5 de maig, fins al diumenge, 7 de maig
  • Es posaran a la venda 4.350 peces al Mercat de Sant Joan, una xifra que també és superior a la de l’última edició

L’Outlet de CIPO és l’activitat de captació de fons de l’entitat més consolidada. La bona resposta de botigues i marques ho demostra: vint-i-una empreses proveïdores de roba col·laboren en l’edició que se celebra del 5 al 7 de maig, al Mercat de Sant Joan, equipament cedit per l’Ajuntament de Sabadell.

En els últims anys, de mitjana, s’havien aconseguit entre disset i divuit col·laboradors i els vint-i-un d’aquesta edició suposen un rècord per a l’entitat. Joan Madaula, president de CIPO, celebra aquesta implicació, la qual s’aconsegueix amb una important tasca de captació de col·laboradors i la bona recepció del públic: “Cada vegada la nostra carta de presentació és més completa, les xifres avalen l’èxit de la iniciativa i la bona resposta de la ciutadania ha ajudat molt a popularitzar l’Outlet, la gent el coneix”, explica.

En total, es posaran a la venda 4.350 peces de roba de primavera i estiu, d’home i de dona. És una xifra superior a la de l’anterior Outlet, celebrada el novembre del 2022, on n’hi havia 3.500: “Sempre tenim més peces de roba a les edicions de primavera, ja que són més lleugeres i més econòmiques, la qual cosa fa que s’incrementi la roba venuda respecte a les edicions de tardor/hivern”, apunta Madaula.

L’objectiu és arribar als 15.000 € de beneficis, és a dir, igualar la xifra rècord assolida l’abril del 2022, tot i que llavors es va disposar d’un major nombre de peces de roba. La recaptació es destinarà al nou programa per fomentar el benestar de les persones usuàries del Centre Ocupacional a través de l’art i de la interacció amb cavalls. Altres projectes subvencionats anteriorment per l’Outlet han estat un programa de fisioteràpia per al personal i usuaris/es de l’entitat, l’adequació de les naus que CIPO té a Castellar per poder desenvolupar l’activitat del Servei de Reciclatge, la inversió en recursos pedagògics per al Centre Ocupacional o a la llar residència Pascual-Tula, inaugurada el 2018.

Un equip de voluntariat format per una vintena de persones és el responsable d’atendre el públic durant els dies de l’Outlet, així com de preparar la roba prèviament i posteriorment a l’esdeveniment. Entre els perfils dels voluntaris/es hi ha membres del Consell Rector de CIPO, familiars d’usuaris i usuàries o antigues treballadores del món de la moda, les quals col·laboren desinteressadament amb l’entitat des de fa molts anys.

Divendres i dissabte, 5 i 6 de maig, l’Outlet obrirà les portes de 9 h a 21 h, mentre que diumenge, ho farà de 10 h a 20 h. Per compres superiors a 50 €, s’ofereix una hora gratuïta de pàrquing a la plaça de l’Imperial.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *