Comencen els preparatius de la pròxima edició de l’Outlet de CIPO

Comencen els preparatius de la pròxima edició de l’Outlet de CIPO

  • CIPO organitza el seu Outlet solidari del 5 al 7 de maig al Mercat de Sant Joan de Sabadell
  • La recaptació es destinarà al projecte Benestar emocional, que inclou activitats artístiques i amb cavalls per millorar el benestar emocional dels usuaris i usuàries del Centre Ocupacional

Del 5 al 7 de maig, CIPO torna al Mercat de Sant Joan (plaça Sant Joan, 1, Sabadell) amb el seu tradicional Outlet solidari, la iniciativa de captació de fons més consolidada i significativa de l’entitat. L’Outlet arriba a la seva quinzena edició amb milers de peces de roba de primavera/estiu de primeres marques, d’home i de dona, a preus reduïts, a més d’alguns complements com sabates, bijuteria o bosses. La recaptació de cadascun dels Outlets es destina a un projecte de l’entitat i, en aquest cas, estarà dedicat a la millora del benestar de les persones ateses al Centre Ocupacional.

Joan Madaula, president de CIPO, celebra que en aquesta edició s’hagi recuperat la col·laboració d’algunes marques i que petits comerços s’hagin sumat a la iniciativa: “Encara arrossegàvem els efectes que va tenir la pandèmia en els estocs, però podem dir que hem recuperat la normalitat i que, de fet, creixem any rere any, ja que no només ens cedeixen peces grans proveïdors sinó que botigues de roba i petits dissenyadors/es sabadellencs i de la rodalia també ens fan costat”, explica Madaula. També cal destacar la participació del Centre Especial d’Educació Secundària Xalest, que, com és habitual, té un espai a l’Outlet on adquirir la roba dissenyada per l’alumnat d’Arts gràfiques.

Aquesta setmana, ja comença la feina prèvia de preparació, la qual consisteix en la recollida, la classificació i l’etiquetatge de la roba, una tasca que realitza un equip de voluntariat d’una desena de persones.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com ja és habitual, treballadors/es i usuaris/es del Centre Ocupacional són els protagonistes dels materials promocionals de l’Outlet de CIPO.

L’horari d’obertura de l’Outlet serà divendres i dissabte, de 9 h a 21 h, i diumenge, de 10 h a 20 h. La cooperativa oferirà una hora gratuïta d’aparcament al pàrquing de la plaça Imperial per compres superiors a 50 €.

Millorar el benestar de les persones ateses a CIPO
La recaptació d’aquesta edició de l’Outlet de CIPO es destinarà a la implantació del nou projecte Benestar emocional que, precisament, té com a objectiu millorar el benestar emocional de les persones usuàries del Centre Ocupacional, ajudant-los a canalitzar i regular les emocions i els sentiments a través de:

  • l’expressió artística, en qualsevol de les seves disciplines, depenent en quina es trobi més còmode la persona. Incloent activitats d’art al programa de forma transversal, no només es fomenta el creixement personal i la creativitat en el dia a dia dels usuaris i de les usuàries, sinó que s’integra la cultura en la seva realitat quotidiana, garantint el seu dret a accedir-hi.
  • la interacció amb cavalls, en un entorn allunyat de la ciutat, a l’aire lliure. Gràcies a la relació que s’estableix amb l’animal, envoltada d’una sensació de benestar i tranquil·litat, es treballen aspectes com l’autoestima i la confiança.

“Gràcies a iniciatives com l’Outlet, CIPO troba el finançament per portar a terme projectes més enllà de les rutines diàries del Centre Ocupacional i és així com aportem un valor afegit als nostres serveis”, explica Madaula. En el dia a dia, l’entitat ha d’assumir molts dels sobrecostos derivats de la gran diferència entre els preus dels mòduls (és a dir, les tarifes que aporta la Generalitat per poder portar a terme el servei i el cost real d’aquest servei) i superar la inflació actual, reflectida especialment en els subministraments energètics, ja que la despesa elèctrica de l’entitat es va disparar un 109,81% el 2022, respecte a l‘any anterior. Per això, l’entitat fa una crida a la col·laboració ciutadana, que tan bé a respost en edicions anteriors de l’Outlet, per continuar, plegats, millorant la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la ciutat.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *