La Fundació CIPO aconsegueix la recaptació més alta de tota la història de l’Outlet de CIPO

La Fundació CIPO aconsegueix la recaptació més alta de tota la història de l’Outlet de CIPO

  • L’entitat ha recaptat 15.011 € en els tres dies de duració de l’Outlet
  • La recaptació es destinarà a l’adequació de les naus de Castellar del Vallès de la cooperativa, les quals permetran ampliar el Servei de gestió de residus

La Fundació CIPO ha aconseguit recaptar 15.011 € gràcies a l’Outlet organitzat aquest passat cap de setmana al Mercat de Sant Joan, un rècord històric quant a recaptació. La xifra supera l’assolida en Outlet amb més recaptació fins a la data, l’octubre del 2019. Joan Madaula, president de CIPO, ha qualificat aquesta tretzena edició d’excel·lent: “No només hem arribat a dades prepandèmia, sinó que les hem superat i ho hem fet en un Outlet de primavera/estiu, on els preus són més baixos per la tipologia de les peces de roba que es venen”.

De divendres, 29 d’abril, a diumenge, 1 de maig, es van vendre 1.690 peces de roba cedides per setze fabricants, proveïdors i establiments col·laboradors. L’afluència de públic va ser constant, fins i tot diumenge, tradicionalment el dia amb menys visites, el qual coincidia amb la celebració del Dia de la Mare. “Per a l’entitat, l’Outlet és una empenta molt important, no només per la captació de fons que representa, sinó perquè ens ofereix la possibilitat d’estar en contacte directe amb la ciutadania i veure com dona suport a la nostra tasca, com respon a la nostra crida”, explica Madaula.

La recaptació íntegra s’utilitzarà per finançar les adequacions que s’estan realitzant a les noves naus de Castellar del Vallès, on CIPO ampliarà el seu Servei de gestió de residus. Entre elles, hi ha l’habilitació d’una sala de formació i la instal·lació d’un sistema antiincendis. “Justament, la bona notícia ens arribava el Dia del treball, un bon moment per reivindicar que només una de cada cinc persones del col·lectiu en actiu té feina en aquest moment. Gràcies a la recaptació, amb la posada en marxa de l’activitat productiva a Castellar, continuarem treballant per revertir aquestes, ja que tindrem més opcions de crear nous llocs de treball”.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *