La Plataforma Vàlua presenta la Memòria 2019.

La Plataforma Vàlua presenta la Memòria 2019.

La Plataforma del Tercer Sector Social Vàlua presenta la Memòria i l’informe de situació de les entitats.

La Memòria Vàlua 2019, destaca unes dades molt rellevants, així com el ventall de serveis que ofereixen les entitats que la formen, entre les quals CIPO. En el document es posa de manifest que durant l’any 2019 es van atendre 4.700 persones usuàries més que a 2018, arribant a prop de 22.500. Les entitats van atendre doncs, l’equivalent a un 10,6% de la població total de Sabadell.

Vàlua és el resultat d’un treball per sumar esforços que es va iniciar l’any 2000. En els seus inicis va néixer com una plataforma que aglutinava entitats amb accions d’inserció laboral, però durant aquests 20 anys de vida s’ha anat ampliant la visió i s’ha avançat en una Plataforma del Tercer Sector Social de Sabadell. La plataforma està formada per 24 entitats que atenen persones en situació de vulnerabilitat: persones nouvingudes o de minories ètniques, persones que viuen sota el llindar de la pobresa, que pateixen malalties i trastorns mentals, membres del col·lectiu LGTBIQ+, persones amb diversitat funcional i discapacitat física, intel·lectual o sensorial, infants i joves en situació de vulnerabilitat, entre d’altres.

Actualment integren Vàlua: Actuavallès, Andi Down Sabadell, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Associació Ethos, Associació Juvenil Esquitx, Càritas Sabadell i Centre Sara, CIPO, Creu Roja Sabadell, Drapaires d’Emaús, Fundació AVAN, Fundació CERMA Acoge, Fundació Ecom, Fundació Main, Fundació Privada Atendis (Sil Taina), Fundación Secretariado Gitano, Grandalla, Salut Mental Sabadell, SCAI (Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants) i Escola Xalest i Prolaboral Xalest, Grup d’Esplai La Baldufa, Fundació Tutelar Família i Societat, TDAH Vallès.  L’Ajuntament de Sabadell, mitjançant el Programa d’Economia Social i Solidària de Promoció Econòmica, acompanya, dinamitza i dóna suport a la Plataforma.

Aquí podeu consultar i descarregar la Memòria de Vàlua 2019 completa i l’informe de situació.

(Font: Isabadell.cat)

Vàlua_Cos

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: Mitjançant l'enviament d'aquest formulari declares haver llegit i acceptat l'Avís Legal.