Els plats de L’Amanidor arriben a les botigues

Els plats de L’Amanidor arriben a les botigues

  • La gamma està formada per vuit plats saludables d’arròs, cuscús i quinoa, molts d’ells aptes per a persones veganes i celíaques
  • Casa Mató, on avui s’ha fet una petita degustació, és el primer punt de venda d’aquests productes a Sabadell

L’Amanidor ha celebrat avui el llançament d’una nova línia de productes: la 5a gamma, és a dir, menjar preparat que només requereix escalfament previ. Ho ha fet a Casa Mató, amb una degustació dels diferents plats que ja es poden adquirir a l’establiment.

Actualment, la gamma està conformada per vuit plats: arròs vermell amb espinacs o mongeta tendra, espaguetis d’espelta amb espàrrecs i gambes, arròs salvatge negre amb albergínia, quinoa amb xampinyons, macarrons de farina d’arròs amb bolonyesa de verdures, cuscús amb pollastre i verdures i arròs integral amb pollastre i carabassó. Es tracta d’opcions saludables, amb una base de cereals majoritàriament integrals, i que no acostumen a trobar-se a l’oferta més convencional. A més, els plats han estat pensats perquè puguin incorporar-se en la majoria de dietes: set dels vuit plats són aptes per a persones celíaques i s’ofereixen cinc opcions veganes.

“No tenir temps per cuinar o no voler, o poder, fer-ho no ha d’implicar menjar malament”, explica Joan Colomé, responsable de L’Amanidor. Aquesta nova gamma de productes sorgeix per oferir una opció més saludable al menjar ràpid o fast food tradicional. El tipus d’envasat, en atmosfera protectora i sense oxigen, i la conservació refrigerada permeten allargar la caducitat dels plats i tenir-los sempre llestos per al seu consum. No requereixen cap preparació, simplement, un escalfament previ.

Els plats ja es poden trobar a Casa Mató (La Rambla, 153), el primer punt de venda a Sabadell.

 

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *