Rècord de peces de roba a l’Outlet de CIPO d’aquest cap de setmana

Rècord de peces de roba a l’Outlet de CIPO d’aquest cap de setmana

  • La Fundació CIPO ha aconseguit 4.635 peces de roba cedides per setze empreses col·laboradores.
  • L’organització de l’Outlet és possibles gràcies a un equip de voluntariat format per una vintena de persones.

L’Outlet de CIPO, que torna aquest cap de setmana al Mercat de Sant Joan, tindrà més peces de roba que mai. En aqVoluntàries seleccionant roba per a l'Outletuesta tretzena edició, s’ha superat el nombre de peces de roba aconseguides per a la venda: 4.635 unitats. La xifra representa un miler de peces de roba més que a l’edició celebrada a l’octubre de l’any passat, quan molts fabricants van patir problemes d’estoc provocats per la pandèmia, i un rècord pel que fa a edicions anteriors.

Joan Madaula, president de CIPO, ha destacat la predisposició de les empreses col·laboradores: “Els fabricants han respost molt bé a la nostra crida i, a més, han pogut incrementar el nombre de peces cedides, mostrant el seu compromís cap a la tasca que realitza l’entitat”. Hi participen un total de setze fabricants, proveïdors i establiments locals. Gràcies a la tasca duta a terme els passats mesos, s’han sumat nous col·laboradors a la iniciativa.

Per portar a terme l’Outlet, hi treballen una vintena de persones voluntàries, tant en la preparació prèvia, com en l’atenció al públic i en la recollida. Aquests dies, també s’han incorporat a l’equip alguns joves de la Fundació Main, la qual acompanya infants i joves en situació o en risc d’exclusió social.

L’Outlet de CIPO començarà aquest divendres, 29 d’abril, i s’allargarà fins al diumenge, 1 de maig. L’horari d’obertura serà de 9 h a 21 h, el divendres i el dissabte, i de 10 h a 20 h, el diumenge. Els diners recaptats de la venda es destinaran a l’adequació de les noves naus de CIPO a Castellar del Vallès.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *