Gairebé sis mil peces de roba i complements a l’Outlet de CIPO

Gairebé sis mil peces de roba i complements a l’Outlet de CIPO

Aquest divendres, 31 de maig, comença la dissetena edició de l’Outlet de CIPO, la venda solidària de roba de primeres marques de l’entitat, que s’allargarà durant tot el cap de setmana. Per primera vegada, CIPO posarà a la venda 5.900 peces de roba, una xifra que supera el rècord assolit fins ara, que es trobava en 4.635 en l’edició de l’abril del 2022. L’equip de voluntariat, format per una vintena de persones, fa setmanes que treballa en la recollida, la classificació i l’etiquetatge de la roba.

El canvi d’ubicació a l’emblemàtic edifici modernista de la Fundació 1859 Caixa Sabadell al centre de la ciutat (c. Gràcia, 17), un espai de majors dimensions, ha estat un dels motius pels quals ha estat possible ampliar el nombre de peces, però no l’únic, segons explica Joan Madaula, president de CIPO: “Normalment, en les edicions de primavera/estiu sempre tenim més roba perquè és més lleugera i les marques tenen més estoc, però és que també s’hi han sumat nous col·laboradors i hem ampliat la nostra oferta”. A més de roba de dona i d’home, hi haurà roba de bany, sabates i complements, com ara bijuteria, ulleres o bosses.

En aquesta edició hi participen 27 comerços i fabricants, una xifra que s’ha incrementat en un 24% respecte l’edició primavera/estiu anterior. Cada vegada són més els comerços de la ciutat que volen formar-ne part i per això s’han creat diverses aliances amb el teixit comercial de la ciutat. De fet, l’acord de col·laboració amb l’associació Sabadell Comerç Centre ha introduït alguns dels seus establiments adherits a l’Outlet.

Les aliances creades, però, van més enllà de botigues i marques. “L’Outlet està creixent i ens obre un munt de noves possibilitats, tant a nosaltres, com a altres agents de la ciutat”, explica Núria Virgili, responsable de captació de fons de CIPO. En aquest sentit, l’Outlet comptarà amb el suport d’estudiants en pràctiques del CFGS d’Estilisme d’Indumentària de l’Escola Illa i, com en edicions anteriors, de joves participants en programes de la Fundació Main.

Per oferir una experiència completa al públic, gràcies a la participació de La Galana, s’instal·larà un corner de begudes a l’Outlet.

Comentaris (2)

  • Xavi

    Hola Bona tarda. Per tema dates no he pogut anar al outlet de cipo. Hi ha alguna posibilitat encara de mirar els productes que teniu? Gràcies.

    Xavi

    • CIPO S.C.C.L.

      Hola, Xavi! Malauradament, l’Outlet només és de divendres a diumenge. Tot i això, fem dues a l’any i tenim prevista la propera al novembre. Als nostres perfils de xarxes socials i al web anunciarem la data amb temps. Moltes gràcies pel teu interès!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *