Arriba a Sabadell el TastaVins, el primer tast de vins solidari de la mà de CIPO

Arriba a Sabadell el TastaVins, el primer tast de vins solidari de la mà de CIPO

  • Se celebrarà el dissabte, 13 d’abril, de 17 h a 23 h, al Pati de l’Arteneu i s’oferiran tastos de vins privats i oberts
  • L’objectiu és recaptar fons per als projectes i activitats de l’entitat a través d’una proposta d’oci i cultura

El pròxim dissabte, 13 d’abril, CIPO estrena a Sabadell el primer tast de vins solidari, el TastaVins. L’espai que acollirà aquesta nova activitat a la ciutat serà el Pati de l’Arteneu (c. Sant Josep, 2), consolidant la col·laboració de CIPO amb l’Arteneu la qual, enguany, ja va fer possible la mostra Litografies, exposada al mateix espai.

COMPRAR ENTRADES

L’objectiu d’aquesta activitat és seguir implicant la ciutadania en la tasca de CIPO trobant fórmules atractives de col·laboració com pot ser un tast de vins solidari, una iniciativa que ja funciona en altres municipis. “Per aconseguir que nous públics s’involucrin en la nostra tasca hem d’organitzar activitats originals que permetin crear una relació win-win-win. En el cas del TastaVins, a canvi de la generositat de les persones assistents oferim una nova proposta d’oci i cultura amb valor afegit que també suma a la capitalitat cultural de Sabadell d’enguany”, explica Núria Virgili, responsable de captació de fons de CIPO. L’esdeveniment parteix d’una molt bona rebuda per part del sector.

Durant tota la tarda i vespre, de 17 h a 23 h, quatre cellers i comerços especialitzats posaran a disposició de les persones assistents una selecció dels seus vins. S’hi podrà tastar el vi sabadellenc Arraona, de la vinya de Can Gambús de la cooperativa L’Olivera, i una selecció tant de vins blancs com negres de Jané Ventura, Queviures Can Virgili, Vinalium i Celler Noguerals. També hi haurà un espai amb selecció de caves dels cellers Castell d’Or, Jané Ventura i Estel d’Argent.

L’entrada al tast obert, que tindrà un preu de 20 €, inclou quatre copes de vi a escollir (opció de copa extra: 5 €). S’hi podrà accedir al Pati de l’Arteneu de 17 h i fins a mitja hora abans del tancament del TastaVins (22:30 h).

A més del tast obert, s’oferiran dos tasts privats de la mà de dos establiments sabadellencs especialitzats: Petador (19 h) i La Galana (20:30 h). Ambdós tasts estaran dinamitzat per dues sommeliers, Isabel Cruz i Irene Hidalgo respectivament, un fet que no és casual, ja que també es vol reivindicar el paper de la dona en el món del vi. El preu del tasts privats és de 25 € i les places són limitades.

A les 21:30 h, totes les persones assistents també podran participar en la subhasta d’ampolles de vi exclusives cedides per establiments de la ciutat i particulars.

El Pati de l’Arteneu oferirà quatre dels seus platets per acompanyar els vins a un preu de 3,5 €: quiche Lorraine, torrada d’escalivada, embotits amb pa amb tomàquet i formatges amb pa amb tomàquet. També hi haurà disponibles diversos packs de tasts + platets. Durant tot l’esdeveniment hi haurà DJ en directe.

Els tiquets per accedir tant al tast obert com als tasts privats caldrà adquirir-los prèviament al web collabora.cipo.cat/tastavins. Es posaran a la venda aquest divendres, 22 de març, fins completar l’aforament.

El TastaVins és possible gràcies a la col·laboració de l’Arteneu, Casa Mató, Castell d’Or, Cava Rotxa, Celler Noguerals, Petador, Estel d’Argent, Irene Hidalgo, Jané ventura, L’Olivera Cooperativa, La Galana, Mala Pell, Queviures Can Virgili, Sant Tomàs i Vinalium.

COMPRAR ENTRADES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *