Tot a punt per a la celebració de Sant Jordi a CIPO

Tot a punt per a la celebració de Sant Jordi a CIPO

L’entitat muntarà una paradeta de venda de productes a les seves instal·lacions el 22 i el 23 d’abril oberta a tota la ciutadania
Els diners recaptats amb la venda dels productes es destinaran als diferents tallers d’artesania que es realitzen durant tot l’any al Centre Ocupacional

Sant Jordi és una de les festivitats més esperades a CIPO. Tot i que el context actual no permet la seva celebració habitual, amb una paradeta al centre de Sabadell, aquest any, l’entitat proposa una alternativa perquè ningú es quedi sense els productes que han elaborat especialment per aquesta diada.

210414_CIPO Sant Jordi
El 22 d’abril, de 9 h a 10 h, i el 23 d’abril, de 9 h a 14 h, CIPO muntarà una paradeta de venda de roses, llibres i productes d’artesania fets per les persones usuàries del Centre Ocupacional amb el suport d’educadors/es. S’ubicarà a les instal·lacions de CIPO del carrer de l’Himàlaia, al barri de la Plana del Pintor, i estarà oberta a tota la ciutadania. També s’hi podran adquirir roses naturals del Centre de Jardineria i Floristeria de Fupar Fundació i llibres, donats per Sandra Bruna Agencia Literaria.

Durant tot l’any, al Centre es porten a terme diferents tallers (sabons, paper reciclat, bijuteria, espelmes, figures de feltre, marqueteria, etc.) que, aquestes últimes setmanes, es dediquen a l’elaboració de productes per a la venda inspirats en la Diada de Sant Jordi. Amb l’objectiu de poder cobrir la demanda, l’entitat ha publicat un catàleg perquè tothom pugui fer la seva comanda amb antelació.

Els diners recaptats es destinaran a la continuïtat d’aquests als tallers, els quals, com explica Aurora Piguillem, directora tècnica del Centre Ocupacional, “són una activitat d’ocupació terapèutica que permet desenvolupar un ampli ventall de capacitats. A més, és una activitat amb molt de sentit per a les persones usuàries, ja que intervenen en tot el cicle i són responsables del resultat, que és molt evident”.

Consulta el catàleg de productes fent clic aquí.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Atenció: Mitjançant l'enviament d'aquest formulari declares haver llegit i acceptat l'Avís Legal.