Més de 2.500 roses solidàries per celebrar Sant Jordi amb CIPO!

Més de 2.500 roses solidàries per celebrar Sant Jordi amb CIPO!

  • CIPO distribuirà més de dues mil roses solidàries a Ca n’Oriac Comerç
  • L’entitat té parada als diferents mercats i fires que se celebren a la ciutat, on es venen detalls d’artesania de Sant Jordi i roses solidàries

Regala Sant Jordi amb CIPO és el nom de la campanya que ha posat en marxa l’entitat i que, enguany, repartirà més de 2.500 roses solidàries. Gràcies a un acord de col·laboració signat amb Ca n’Oriac Comerç, les gairebé dues mil roses que una trentena d’establiments regalaran demà a la seva clientela sortiran de CIPO. Personal del Centre Especial de Treball, s’està encarregant de finalitzar el muntatge i de fer el repartiment als diferents comerços. D’altra banda, diverses empreses han apostat per les roses solidàries de l’entitat i per productes d’artesania de Sant Jordi elaborats als tallers que es fan al Centre Ocupacional.

La ciutadania també podrà adquirir una rosa solidària a la parada que CIPO tindrà a la Rambla de Sabadell el dia de Sant Jordi, entre els carrers Jardí i Lacy. Hi haurà dos models disponibles, tots dos sense utilitzar plàstic en l’embolcall, a un preu de 7 €. Un equip de voluntariat s’encarrega de la seva elaboració, així com de l’atenció al públic a la parada, que també tindrà productes d’artesania.

Aquest any, però CIPO, ja va avançar-se a la diada de Sant Jordi aquest cap de setmana, 20 i 21 d’abril, presentant els nous detalls d’artesania al mercat L’Art en viu, als jardinets de l’Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

Dret a la lectura
Un any més, des de Dincat, les entitats que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual reivindiquen un Sant Jordi inclusiu, que vetlli pel dret a la lectura de totes aquelles persones que presenten dificultats de comprensió lectora. Per aconseguir-ho, es fa una crida a les editorials per adaptar títols a lectura fàcil, un sistema d’escriptura més fàcil i entenedor que democratitza la lectura i garanteix el dret d’accés a la informació i a la cultura.

Llegeix la nota de premsa de Dincat aquí.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *