L’Amanidor

L’Amanidor és el servei de cafeteria/restaurant de CIPO, un projecte gastronòmic que pretén oferir una sortida laboral a aquelles persones que no tenen un fàcil accés al mercat laboral.

Vine a tastar els plats de L’Amanidor!

Ens trobaràs a…

Si necessites més informació, truca’ns al telèfon 93 010 76 94 o escriu-nos un correu electrònic a lamanidor@cipo.cat.

Bon profit!

Un projecte en xarxa

L’Amanidor neix de la col·laboració entre CIPO i l’Escola d’Educació Especial Xaloc, amb l’objectiu d’oferir un espai de pràctiques i una sortida laboral a l’alumnat del PFI adaptat d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració. Aquest conveni de col·laboració consolida, encara més, la missió que porten a terme les dues entitats des de fa més de cinquanta anys: la inserció sociolaboral de persones amb diversitat funcional.

L'Amanidor, a Sabadell i a Castellar del Vallès

A principis del 2019, la Generalitat de Catalunya va repensar el model de funcionament de les cafeteries i menjadors dels casals cívics amb l’objectiu d’incorporar en la seva gestió el món associatiu que treballa en l’àmbit de la inserció social. A finals del 2021, CIPO signa la cessió de la cafeteria del Casal Cívic i Comunitari Sabadell –  Creu de Barberà, a Sabadell, amb la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC). L’Amanidor s’inaugura oficialment el 15 de març del 2022.

A mitjans del mes de setembre del 2022, amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, CIPO signa un conveni de col·laboració amb l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Castellar per gestionar la cafetaria/menjador del Casal Catalunya. L’entitat obre, així, un segon Amanidor que ofereix servei als socis i sòcies de l’equipament.

Servei de cafeteria i restaurant

L’espai gastronòmic L’Amanidor ofereix una cuina equilibrada i de proximitat tant per a les persones usuàries de l’equipament com per al públic general. A més del servei de cafeteria, L’Amanidor disposa d’un menú de migdia, a preus assequibles, de dilluns a divendres, i d’una gran varietat de plats per emportar.

Consulta la nostra oferta gastronòmica al nostre Instagram!

Servei de Càtering

L’Amanidor ofereix diferents propostes de càtering per a organitzacions i entitats que preparin un esdeveniment especial. Per a més informació, contacta amb nosaltres al telèfon 93 010 76 94 o al correu electrònic lamanidor@cipo.cat.

Els plats de L'Amanidor, a les botigues

Els productes de 5a gamma de L’Amanidor, és a dir, plats preparats que només requereixen escalfament previ, ja es pot adquirir a Casa Mató (Rambla, 156, Sabadell). Aquests plats, que ofereixen una opció més saludable al menjar ràpid o fast food tradicional, estan elaborats amb una base de cereals majoritàriament integrals i han estat pensats perquè puguin incorporar-se en la majoria de dietes: set dels vuit plats són aptes per a persones celíaques i s’ofereixen cinc opcions veganes.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball, i finançada al 100% pel fons REACT-UE com a part de la resposta de la Unió Europea la pandèmia de la COVID-19.