Serveis Industrials

Manipulats, gestió d'estocs i serveis per a les empreses

Serveis Industrials que oferim a CIPO

Des del departament de Serveis Industrials realitzem tota mena de manipulats, gestió d’estocs, muntatges i picking per a empreses i indústria. Oferim la possibilitat de realitzar, a les nostres instal·lacions, una part o la totalitat dels processos que es deriven de la seva activitat productiva.

Hi esteu interessats?

Truqueu-nos al 93 723 35 99, envieu-nos un correu electrònic o ompliu el formulari d’aquesta pàgina.

Responsable: Jordi Illana· cipomanipulats@cipo.cat

Vull subscriure'm al butlletí electrònic i rebre notícies periòdicament
He llegit i accepto   l'Avís Legal i la Política de Privadesa

Manipulats i serveis complementaris

  • Soldadura per ultrasons: soldadura de peces plàstiques que poden provenir des del sector de l’automòbil fins al sector sanitari.
  • Externalització de processos: el client trasllada un o més processos de la fabricació del producte a les nostres instal·lacions. Això implica de vegades, el trasllat simultani de la maquinària.
  • Muntatge de peces: ens adaptem a les necessitats de muntatge dels nostres clients, sigui senzill o complex.
  • Agrupacions de productes: realitzem agrupacions de productes a mida, col·locació en expositors… un cop acabat ho podem retractilar.
  • Encapsats i embossats: poden ser unitaris o diverses peces. En el cas dels embossats, tanquem les bosses segons les seves necessitats: soldadura, grapades, etiqueta o minigrip. Tenim bàscules per fer pesatge de peces.
  • Triatge de peces: fem triatge de peces i verificacions de qualitat.
  • Retractilats: retractilem tot tipus de productes, també podem fer skin-pack i blíster termo segellat.

Gestió d'estocs, Picking i distribució

  • Emmagatzematge i manipulació: Emmagatzemem i manipulem, si ho demana el client, productes per a la seva posterior distribució.
  • Picking: Realitzem a mida el picking (preparació i embalatge) de comandes. Des del triatge de peces, retractilat o embalat, fins a la seva preparació final per a la distribució.

Alguns dels nostres clients

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball, i finançada al 100% pel fons REACT-UE com a part de la resposta de la Unió Europea la pandèmia de la COVID-19.