CIPO participa en les jornades del tercer sector Sabadell amb Vàlua

CIPO participa en les jornades del tercer sector Sabadell amb Vàlua

El 21 i 22 d’octubre, CIPO participa en les jornades Sabadell amb Vàlua, organitzades per la Plataforma Vàlua, les quals tenen com a objectiu donar a conèixer la trentena d’entitats del tercer sector que hi formen part. La gran novetat és l’obertura de les activitats al públic general, tant de l’acte institucional, que anteriorment era exclusiu per a empreses col·laboradores, com la Fira d’entitats. “Per donar a conèixer la nostra tasca, hem de sortir al carrer i entrar en contacte amb la ciutadania”, comenta Joan Madaula, president de CIPO i co-president de la Plataforma.

L’acte institucional tindrà lloc el divendres, a l’Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, i comptarà amb la presència de Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball; Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell; i Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector de Catalunya, la qual oferirà la ponència Tercer Sector de Catalunya, present i reptes de futur.

Durant l’acte, s’entregaran els tradicionals diplomes Empresa amb Vàlua, amb els quals, cada entitat reconeix el suport a la seva tasca per part de diferents empreses. CIPO, enguany, farà entrega d’aquesta distinció a Pinturas Hempel, Walraven Iberia, Isovolta, Jovi, Volpak, Prysmian Spain, Ikea Iberica, Aigües de Sabadell, Corporació Sanitària Parc Taulí, TUS, Fundació 1859 Caixa Sabadell i Anapath Research.

L’endemà, l’entitat també serà present a la Fira d’entitats del Tercer Sector que tindrà lloc als Jardinets. De 10 a 14 h, a la carpa de CIPO, treballadors/es, persones usuàries de la cooperativa i voluntàries oferiran tallers on tothom podrà elaborar la seva xapa o ninot de llana i plantar una llavor d’una hortalissa de temporada. A més, també es vendran productes elaborats als tallers d’artesania del Centre Ocupacional. La recaptació de la venda es destina a donar continuïtat al projecte Artesania per la inclusió.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *