CIPO i Ca n’Oriac Comerç porten la primera Tómbola solidària al barri

CIPO i Ca n’Oriac Comerç porten la primera Tómbola solidària al barri

  • Més d’una quarantena de comerços de Ca n’Oriac Comerç participen en la Tómbola aportant els regals a sortejar
  • El 19 de juny a la tarda, s’exposaran tots els regals a la plaça del Pi i es farà el sorteig

CIPO i l’associació Ca n’Oriac Comerç Centre tornen a unir forces per presentar una nova iniciativa: una Tómbola solidària, a la qual s’han sumat més d’una quarantena d’establiments de l’associació. El dimecres, 19 de juny, a partir de les 18 h, tindrà lloc el sorteig, que mantindrà el format tradicional d’una tómbola. Tots els regals, que s’exposaran a la mateixa plaça una estona abans de començar el sorteig, han estat donats pels comerços adherits, que han rebut molt positivament la proposta de l’entitat. Hi ha des de tractaments d’estètica o perruqueria, pastissos, vins, articles de moda i complements, roba de la llar, petits electrodomèstics o un llibret d’hotels o experiències, entre d’altres.

“Amb iniciatives com aquesta, tothom hi guanya, perquè, no només està pensada per recaptar fons, sinó per donar visibilitat a valors que defensem com entitat social: aposta pel petit comerç de proximitat, el treball en xarxa i la vida comunitària”, explica Jordi Garcia, gerent de CIPO. Per la seva banda, Joan Madaula, president de l’entitat, destaca la força del sector secundari en la zona nord: “Tenim un dels eixos comercials més potents de la ciutat i des de l’entitat volem ser un agent actiu, implicar-nos per contribuir a la seva dinamització i a la vida de barri”.

Els tiquets, que tenen un preu de 2 € destinat íntegrament a CIPO, ja es poden adquirir als establiments adherits i a CIPO (carrer de l’Himàlaia, 41-59, Sabadell). També es estaran a la venda el mateix dia de la Tómbola a la parada que s’instal·li a la plaça.

Els establiments col·laboradors són Vestuatex-Elegance Maripaz, Magdecorz, Farmàcia Ca’N Oriac, Cler Balloons, Peluquería Sandra, Pa Natural, Harmony Escola de dansa, General Óptica, Sastreria Avenida, Barrios Confort, Hansel & Gretel, Lencería Nieves, Masajes Sonia Camargo, Hello Beauty, King Sweets, La bomba en telas, Multiopticas

Óptima, Joieria Mª Carmen Hidalgo, Panabad, Only Risk/Mapfre, Marifé, Joyería Relojería Benito Hidalgo, Óptica Universitaria, Seguros Occident, Xpres Informatica, El Triangulo, Martín Vins, Caves, Licors, El Nostre (Espai De Salut), Ca N’Oriac Mobiliari, Fontaelectric Tello, Estudi De Dansa Mar Luque, Clínica Podològica Salut i peus, Tentaciones Dulce de rosa, Equivalenza, Centre dietètic Ca n’Oriac, Calzados Morilla, La Troballa-Botiga solidària Càritas, Clínica dental Tres-D, Viatges Toyolba S.L., Electro Ca n’Oriach, Andadas Sabateries, Perruqueria Turnozero, Imagine Confort i Kankius.

Es poden consultar les bases de la Tómbola solidària aquí.

 

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *