CIPO organitza el seu primer Torneig de pàdel solidari

CIPO organitza el seu primer Torneig de pàdel solidari

  • Diumenge, 22 d’octubre, se celebra el primer Torneig de pàdel solidari de CIPO, al Club de Tennis Sabadell
  • L’objectiu de l’esdeveniment és captar fons que permetin desenvolupar els diferents projectes de l’entitat

La cooperativa sabadellenca s’estrena en un dels esports de moda, el pàdel, amb la primera edició del Torneig de pàdel solidari de CIPO. El Club Tennis Sabadell acollirà l’esdeveniment esportiu el pròxim diumenge, 22 d’octubre, a partir de les 9 h.

La idea del Torneig neix de l’impuls de la captació de fons de l’entitat. “En un context com l’actual i amb l’infrafinançament crònic que patim les entitats que treballem per millorar la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, hem de trobar noves fórmules que ens permetin continuar creixent, fent partícip a la ciutadania del nostre projecte”, explica Joan Madaula, president de l’entitat. L’esport sempre ha estat un eix fonamental de la programació de l’entitat, amb la promoció d’hàbits saludables entre les persones ateses, que, setmanalment, reben classes assistides de tennis, natació o activitat física adaptada. Aquest propòsit, però, CIPO també l’ha traslladat als carrers amb anterioritat amb l’organització d’actes esportius oberts a la ciutadania: per exemple, el 2018 i el 2019, va celebrar-se la cursa Corre amb CIPO i, recentment, en el marc de l’última edició del CIPOFest, al setembre, va tenir lloc una caminada popular.

El Torneig

El Torneig seguirà un sistema americana, amb un total de cinc partits de vint minuts.

Les inscripcions ja poden realitzar-se a través del web cipo.cat/padelsolidari o físicament al Club de Tennis Sabadell, fins a exhaurir les places disponibles. Hauran de fer-se en parella, però hi ha diverses categories de participació segons la seva tipologia (mixta, femenina i masculina) i nivell (1-2, 3-4 i 5-6).

La parella guanyadora de cadascuna de les categories rebrà un detall elaborat als taller d’Artesania per la inclusió del Centre Ocupacional de CIPO i un lot de productes. A més, totes les persones participants rebran una bossa de benvinguda i entraran en un sorteig d’obsequis.

El preu de la inscripció és de 20 € per persona (15 € per a socis i sòcies del Club de Tennis Sabadell), els quals es destinaran íntegrament a l’entitat. A l’hora d’inscriure’s al Torneig, també s’ofereix la possibilitat d’adquirir una samarreta tècnica dissenyada per CIPO.

Aquesta primera edició del Torneig Solidari de CIPO és possible gràcies a la col·laboració del Club Tennis Sabadell, Head, Padel Nuestro Sabadell, Padel Vita, We run i el restaurant Cooper, que donarà el 10% de la recaptació del dia del Torneig a CIPO.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *