Usuaris de CIPO ja treballen cuidant la granja de cargols de Can Deu

Usuaris de CIPO ja treballen cuidant la granja de cargols de Can Deu

Cargols de Can DeuFoto: NacióSabadell

La masia de Can Deu compta des d’aquest mes de juny amb 1.500 m2 dedicats a l’engreix i criança de cargols. La iniciativa és el resultat de l’acord al qual van arribar CIPO i la  Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, propietària de l’espai. En aquesta primera fase es criaran 800.000 cargols, que generaran una producció de 1.000 quilos que comercialitzarà l’empresa catalana Cal Gep. Un projecte engrescador i que permet als nostres usuaris sortir de la seva rutina, adquirir nous aprenentatges, treballar la psicomotricitat fina o potenciar la coordinació visió-manual, entre molts altres beneficis.

La granja de cargols ha estat possible gràcies a l’ajut econòmic rebut de Fundación ONCE, que va aprovar el projecte presentat per CIPO a la Convocatòria 2016.

Accediu al contingut del reportatge de NacióSabadell fent clic als següents enllaços:

La masía de Can Deu cuenta desde este mes de Junio con 1.500 m2 dedicados al engorde y cría de caracoles. La iniciativa es el resultado del acuerdo al cual llegaron CIPO y la  Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, propietaria del espacio. En esta primera fase se criarán 800.000 caracoles, que generarán una producción de 1.000 Kilos que comercializará la empresa catalana Cal Gep. Un proyecto motivador y que permite a nuestros usuarios salir de su rutina, adquirir nuevos aprendizajes, trabajar la psicomotricidad fina o potenciar la coordinación visio-manual, entre muchos otros beneficios.

La granja de caracoles ha sido posible gracias a la ayuda económica recibida de Fundación ONCE, que aprobó el proyecto presentado por CIPO en la Convocatoria 2016.

Podeis acceder al contenido del reportaje de NacióSabadell en los enlaces de más arriba.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *