El vestuari femení d’usuàries i treballadores, més accessible

El vestuari femení d’usuàries i treballadores, més accessible

Les usuàries del Centre Ocupacional i les treballadores del Centre Especial de Treball de CIPO tenen un nou vestuari. Durant el període de vacances, s’han portat a terme les obres d’ampliació, les quals han permès millorar l’accessibilitat d’aquest espai.

Ara, el vestuari és el doble de gran, ja que s’ha utilitzat l’espai annex de l’anterior vestuari d’educadores del Centre Ocupacional, que, a mitjans d’aquest any, va reubicar-se a l’antic Arxiu. D’aquesta manera, s’hi han pogut encabir sis lavabos i tres dutxes, alguns d’ells adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Vestuari femení

Una part d’aquesta renovació ha estat possible gràcies a una subvenció del Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, destinada a l’adequació dels establiments a la normativa vigent sobre la concertació de serveis socials o per mantenir-ne la concertació. El finançament d’aquesta subvenció prové d’herències intestades, és a dir, d’herències de persones que moren sense hereus o hereves i la Generalitat es converteix en la seva successora. D’acord amb la normativa, té l’obligació legal de destinar aquests béns a entitats assistencials o a institucions de cultura i/o a polítiques d’habitatge social.