CIPO estrena el seu primer Quinto solidari a l’Hotel Urpí

CIPO estrena el seu primer Quinto solidari a l’Hotel Urpí

  • El Quinto solidari tindrà lloc el pròxim divendres, 1 de desembre, a partir de les 21:30 h
  • Serà el primer Quinto de l’Urpí solidari, ja que es destinarà una part de la recaptació a l’entitat.

El pròxim divendres, 1 de desembre, CIPO organitza el seu primer quinto a l’Hotel Urpí, un dels espais de la ciutat amb major participació de quintaires. Des de les 21:30 h i fins a la 1 h de la matinada, els diferents lloros del Quinto de l’Urpí cantaran els números amb una finalitat solidària, ja que una part de la recaptació anirà destinada a l’entitat.

Aquesta sessió solidària inaugurarà la temporada del Quinto de l’Urpí, molt esperada entre els apassionats d’aquest joc nadalenc tradicional tan popular a Sabadell i a altres municipis del Vallès. Joan Madaula, president de CIPO, s’ha mostrat molt il·lusionat amb aquesta col·laboració: “Per a molts, el Nadal a Sabadell no pot entendre’s sense una partida al Quinto de l’Urpí i que CIPO sigui el destinatari d’aquest nou component solidari, per primera vegada, ens ofereix una nova i gran oportunitat per donar a conèixer la nostra tasca”.

L’Hotel Urpí va rebre molt positivament la proposta de l’entitat: “Estem molt contents de col·laborar amb CIPO i esperem que aquest quinto tingui molta repercussió i es pugui recaptar el màxim possible”, apunta Mar Santervás, directora d’hostaleria de l’Hotel.

Amb l’objectiu d’oferir un Quinto accessible i que permeti la participació de tothom, es mencionarà el número explícitament després de cantar-lo amb la seva sàtira pertinent. A més, també hi haurà personal de suport a la sala per oferir ajuda a aquelles persones que ho necessitin. Cada partida del Quinto tindrà el preu d’un euro i el guanyador o guanyadora rebrà un import en metàl·lic o un obsequi d’algunes de les empreses col·laboradores amb l’esdeveniment.*

Amb aquesta jornada de Quinto, el Torneig de Pàdel celebrat a l’octubre o l’Outlet, CIPO va més enllà de ser un destinatari passiu de la recaptació, ja que s’endinsa en l’organització d’activitats que ofereixen una opció cultural, esportiva o d’oci a l’agenda de la ciutat. Núria Virgili, responsable de Captació de CIPO i també una de les lloros del Quinto, explica la importància de la participació activa de la ciutadania i de les sinergies amb altres agents: “Hi guanyem tots: donem a conèixer un espai o activitat a nou públic, oferim una activitat de caràcter social o lúdic per a un públic molt transversal i, alhora, obtenim una aportació extraordinària que ens ajuda a finançar el nostre projecte”.

 

*Art Bo, Bon Àrea, Carniceria Charcuteria Ca La Marina, Club Natació Sabadell, Club de Tennis Sabadell, Disnova, Divari, Droguería i perfumeria Medina, Fleca i Pastisseria E.Valls, Genescà, El Rebost de la Marta, JorJes, La Galana, L’Avi Jordi, Pastisseria Sallés, Tipis Cerdanya i We Run, entre d’altres.

No s'ha publicat cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *